Ljepotica podivljala usred teniskog spektakla: 'Evo ti sad, ti češka pi*ko'

Britanac Andy Murray prvi je finalist turnira tenisača na ovogodišnjem Australian Openu, on je u polufinalu nadigrao Čeha Tomaša Berdycha sa 6-7 (6), 6-0, 6-3, 7-5. Međutim, jedna situacija u meču posebno se istaknula. Glavnu ulogu u njoj imala je Murrayeva zaručnica Kim Sears.

Odlični škotski tenisač Andy Murray plasirao se u finale Australian Opena slavljem nad češkim teniskim majstorom Tomasom Berdychom 6-7 (6), 6-0, 6-3, 7-5. Kako to već obično biva kada ova dva tenisača igraju važne mečeve na velikim turnirima, za njih su navijale i njihove bolje polovice. Tako je Murraya bodrila njegova zaručnica Kim Sears, dok je za Berdycha “drukala” Ester Satorova. U ovom navijačkom duelu zaručnica, Sears je malo pretjerala u navijanju.

Pa su tako kamere uhvatile Murrayevu bolju polovicu kako prostači za vrijeme prvog seta. Meč je bio nabijen emocijama, ulog je bio veliki, finale Australian Opena. Sve navedeno je, očito, malo ponijelo Kim, koja je u jednom trenutku uzviknula:

“Evo ti sad, ti češka pi*ko”

Nabijene emocije sa tribina preselile su se i na teren. Berdych se žalio sucu na lošu kvalitetu loptica, što je Murray sarkastično prokomentirao:

“Da, on to uvijek radi”.

Na kraju je sve završilo miroljubivo. Krajni ishod meča je ovakav: Uz pobjedu Murraya, slavila je i naša simpatična Kim, koja je svojim neumjesnim navijanjem postala prava zvijezda dana na Australian Openu.

“Očito Andy Murray i njegova zaručnica vole sočne psovke”, prokomentirao je britanski novinar Richard Osley, piše Independent.

Zanimljivo, ali obje zaručnice su na svojim rukama nosile dijamantne zaručnićke prstene. Ako vas zanima tko je u tom dijelu odnio pobjedu, onda je to Kim. Do toga zaključka Englezi su došli prema svojem izračunu. Naime, Kim nosi dijamantni zaručnićki presten od 5.3 karata (vrijedi 341 tisuću i 514 dolara), dok Ester ima nešto manji, od 4,7 karata, ali i skuplji (379,460).

Da, prema onom što se događalo na meču, i prema engleskom izvještavanju, nama se čini kako ovaj meč nije bio između Murraya i Berdycha, nego nadmetanje njihovih zaručnica. Šalu na stranu, veselo je na Australian Openu, u to nema nikakve sumnje…

Povratak na Net.hr