NOVAK ĐOKOVIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS: / Napokon objavljeni nalazi najboljeg svjetskog tenisača, zaražena i supruga Jelena

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Nije bio među tenisačima koji su obavili testove u Zadru

23.6.2020.
13:05
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta NovakĐoković zaražen je koronavirusom. Đoković je poslije otkazivanja finala turnira u Zadru zbog činjenice da je Grigor Dimitrov zaražen novim koronavirusom, stigao u Beograd gdje je odmah testiran.

Rezultati su pokazali da je najbolji tenisač svijeta pozitivan na SARS-CoV-2. Đoković je testiran u glavnom gradu Srbije s članovima svoje obitelji, a na koronu je pozitivna i njegova supruga Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca i roditelji negativni

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna. Sve što smo učinili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fair-playa. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim zakladama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplicirati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji idućih 14 dana, i ponoviti test za pet dana", navodi se u priopćenju Novaka Đokovića

Testirani su i njegovi roditelji, Dijana i Srđan Đoković, koji su negativni na COVID-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13:05 - Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, sazvao je medijsku konferenciju za utorak popodne, na kojoj bi valjda trebao objaviti rezultat svog testiranja. Javljeno je tako u ponedjeljak navečer nakon što se doznalo da je srpski tenisač Viktor Troicki treći igrač koji je nastupio na Adria Touru i na testiranju bio pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno je da smo supruga i ja pozitivni. Ona je testirana u petak, a kći i ja u nedjelju, nakon što smo saznali da je moja supruga pozitivna", izjavio je Troicki za beogradski Telegraf.

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

21.06.2020., Zadar - Teniski turnir Adria Tour. Novak Djokovic i Nino Serdarusic. Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Nije se testirao u Zadru

Troicki je nastupio na beogradskom turniru Adria Toura, koji je tjedan dana poslije preseljen u Zadar. U nedjelju uoči finala, Bugarin Grigor Dimitrov je objavio da je pozitivan na koronavirus, nakon čega je finalni meč Novaka Đokovića i Rusa Andreja Rubljova otkazan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zadru su testiranjima odmah podvrgnute 22 osobe, a među tri pozitivna slučaja našao se hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić koji je rezultat testa objavio na Instagramu uz poruku da nema simptome te da se dobro osjeća.

Novak Đoković nije bio među tenisačima koji su obavili testove u Zadru, već se testiranju podvrgnuo u ponedjeljak u Beogradu, a rezultat će doznati u utorak, za kada je najavljeno i njegovo obraćanje medijima. Za sada je Đoković jedini koji nije objavio rezultate testiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo