USPJEŠNI HRVATSKI DRAGULJI: / Konjuh i Ćorić ekspresno do pobjeda na pariškoj zemlji

Image
Foto: AFP, KAZUHIRO NOGI

Dvije velike hrvatske teniske nade uspješno su startale na drugom ovogodišnjem Grand Slam turniru - Roland Garrosu.

24.5.2016.
13:49
AFP, KAZUHIRO NOGI
VOYO logo

Konjuh je svladala 238. igračicu svijeta Rodionovu sa 6-2, 6-3 u meču kojije trajao 62 minute. Naša 18-godišnja tenisačica nijednom nije bila suočena s break prilikom suparnice, a u izravnim je poenima nadmašila Australku s 32-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijede Cibulkova i Tomic

Plasmanom u 2. kolo mlada je hrvatska tenisačica, 76. na svjetskoj ljestvici, izjednačila svoj lanjski rezultat na pariškoj zemlji. Sljedeća suparnica joj je 27-godišnja Slovakinja Dominika Cibulkova (25. na WTA ljestvici) koja je sa 6-3, 6-1 nadigrala Kineskinju Saisai Zheng. Bit će to prvi međusobni dvoboj Konjuh i Cibulkove, nekadašnje finalistice Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Ćorić je nakon sata i 45 minuta igre sa 6-3, 6-1, 6-3 nadigrao 18-godišnjeg Fritza. Godinu dana stariji Zagrepčanin je u prvom setu izgubio jedan svoj servis, ali bio mu je to i jedini slabiji trenutak u meču. U ostatku dvoboja je potpuno dominirao i odjurio do 2. kola u kojem će igrati protiv Australca hrvatskog porijekla Bernarda Tomica (22. na ATP ljestvici) koji je sa 6-3, 6-4, 6-4 svladao Amerikanca Briana Bakera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo