UČITELJ UPOZORAVA: / "Đoković je kao morski pas - kad nanjuši krv, gotovo je"

Image
Foto: AFP

Oči ljubitelja tenisa uperene su prema New Yorku gdje bismo noćas trebali dobiti finaliste posljednjeg Grand Slam turnira godine.

11.9.2015.
17:33
AFP
VOYO logo

Već i vrapci na grani znaju da Čilićnijednom u dosadašnjih 13 međusobnih ogleda nije svladao najboljeg svjetskog tenisača, ali ako se igdje Međugorac osjeća dobro, to je na US Openu. Na terenima Flushing Meadowsa je lani osvojio jedini dosadašnji Grand Slam naslov u karijeri, a i ove godine opet u New Yorku igra svoj najbolji tenis. I Marinov trener, najveći hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević, smatra da njegov učenik najbolju priliku za pobjedu protiv Đokovića ima upravo na US Openu.

"Marin će jednog dana pobijediti"

"Ako Marin negdje ima šansu za pobjedu protiv Novaka, onda je to ovaj stadion, ovo mjesto. Mora vjerovati svojim udarcima. Novak je favorit, svi već vide finale Đoković - Federer, ali pričekajmo, puno se toga može dogoditi", rekao je Ivanišević za BBC Radio 5 Live.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Đokoviću i njegovoj igri legenda hrvatskog tenisa misli sve najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Đoković je poput morskog psa. Kad nanjuši krv, gotovo je. Pojest će vas. No, Marin će ga pobijediti jednog dana, nadajmo se da će to biti danas."

"Čudno je što je uopće igrao protiv Tsonge"

Dodao je Ivanišević da Čilić još uvijek ima problema s ozljedom gležnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo ga brine taj gležanj koji je uganuo u meču protiv Chardyja. Čudo je što je uopće igrao protiv Tsonge jer dan ranije nije trenirao, a gležanj mu je bio otečen. Zato sam ponosan na njegov trud, ni u jednom se trenutku nije žalio. Protiv Đokovića ne smije misliti na to, nego samo na pobjedu", zaključio je Splićanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo