'TI SI ODUVIJEK MOJ IDOL I JA RAZUMIJEM TVOJU BOL': / Djevojčica poslala Čiliću pismo, on joj ganut odgovorio

Image
Foto: AFP

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić objavio je fotografiju pisma kojeg je primio od mlade navijačice i putem profila na Facebooku poslao joj odgovor, očito ganut onime što je pročitao.

22.7.2017.
21:33
AFP
VOYO logo

Odnosio se dio pisma na njegove probleme zbog kojih u finalu Wimbledona nije mogao pružiti maksimum u meču protiv Rogera Federera.

"Dragi Marine, jako smo ponosni na tvoj uspjeh na Wimbledonu. Nadam se da će ti žuljevi na nozi proći, ali ja to u potpunosti razumijem. I ja se bavim tenisom od svog 1. razreda osnovne škole. Sad imam 12 godina i krećem u šesti razred. Ti si oduvijek bio moj idol i uvijek razmišljam 'kad bih barem jednog dana imala servis kao Marin Čilić'. Vjerujem da će jednog dana na tom peharu pisati tvoje ime. Vjerujem u tebe! S poštovanjem i vjerom u tebe", napisala je Jana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je oduševljen odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Draga Jana, hvala ti na potpori i na ovako lijepoj čestitki i crtežu! Jako mi je drago da igraš tenis i nadam se da ćeš i ti jednog dana zaigrati na Wimbledonu. Samo budi jako uporna i uvijek pokušaj dati sve od sebe, bilo to u školi ili na tenisu. Nadam se da ćemo se jednom sresti pa da i zajedno zaigramo. Želim ti puno sreće i uživanja u tenisu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo