Zbog ovih ste grudi posljednjih 20 godina slinili pred TV-om

Iako tenisačice igraju znatno neatraktivniji tenis od svojih muških kolega i iako još uvijek zarađuju manje na pojedinim turnirima, ženski tenis je oduvijek bio rado gledan sport.

30.1.2013.
8:28
VOYO logo

Ljepota tenisačica, graciozni pokreti dok reketom udaraju lopticu i strastveni uzdasi koje ispuštaju u borbi za svaki poen oduvijek su mamili mušku maštu.

Predstavljamo vam neke od najatraktivniji igračica koje su obilježile posljednjih 20 godina bijelog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Kurnjikova

Seriju prekrasnih ruskih tenisačica koje su se počele pojavljivati sredinom 90-ih godina 20. stoljeća započela je Ana Kurnjikova. Iznimno atraktivna plavuša dugo je godina držala primat najljepše sportašice svijeta, a iako nije osvojila niti jedan turnir u karijeri, znatno je pridonijela popularizaciji tenisa.

Caroline Wozniacki

22-godišnja Dankinja rado je viđena gošća na svakom turniru. A kako i ne bi bila? Svojim šarmom, ljepotom i dječjom razigranošću osvojila je navijače diljem svijeta, a teniskim umijećem poharala WTA ljestvicu i postala prva danska tenisačica koja je držala poziciju broj 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelena Dokić

Mnogi su joj proricali veliku budućnost, kleli se da će baš ona biti vladarica svjetskog tenisa, no onda je puklo. Stalni sukobi s ocem i mentalna snaga, koja joj nikad nije bila jak adut, srušili su jedan veliki san. No, jedno je sigurno, gdje god se pojavila plijenila je izgledom!

Maria Kirilenko

Još jedna u nizu ruskih tenisačica koja je posebno zapela za oko zasigurno je Maria Kirilenko. Iako je cijeli svoj život dala tenisu, prelijepa plavuša ne može se pohvaliti nekim velikim uspjesima, no wildcard joj je uvijek zagarantiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniela Hantuchova

Jedna od najboljih slovačkih tenisačica je Daniela Hantuchova. Osim ljepotom, ističe se i uspjehom da je među rijetkim igračicama koja je s četiri različita partnera osvojila naslove u igri mješovitih parova na sva četiri Grand Slama.

Karolina Šprem

Varaždinski biserKarolina Šprem slovila je za istinsku nasljednicu Ive Majoli. Kao mlada je krenula vrlo oštro, no ubrzo ju je pregazilo vrijeme. Ipak, simpatična djevojka dječjeg izgleda uvijek je oduševljavala svojim ratobornim stavom i požrtvovnošću na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victoria Vanucci

Victoria nikad nije ostvarila značajan uspjeh u bijelom sportu, stoga se radije odlučila posvetiti karijeri modela, a iz domovine govore da joj taj posao ide sjajno. Nije ni čudo, dovoljan je samo jedan pogled!

Maria Šarapova

Još jedna atraktivna Ruskinja, gotovo jednako zgodna kao prethodno navedene Kurnjikova i Kirilenko, no daleko uspješnija i zasigurno najomiljenija. Uz njenu ljepotu uvijek je spominje i njen najveći uspjeh – ona je najmlađa pobjednica Wimbledona u povijesti tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Ivanović

Šećer na kraju! Srpska tenisačica također je jedna od onih koja se uz svoj nadaleko poznati izgled može pohvaliti da je jedno vrijeme držala poziciju broj 1 svjetskog tenisa.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo