'Tenisači jako hvale Umag, a ja dolazim pobijediti!'

Unatoč oštroj konkurenciji niza sjajnih tenisača, specijalista za zemljanu podlogu, najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić najavio je da ga na 22. ATP Studena Croatia Openu zanima samo pobjeda.

15.7.2011.
13:34
VOYO logo

Umag je tradicionalno turnir na koji dolazi puno kvalitetnih igrača, a po atmosferi i doživljaju Ljubičić smatra da je to jedan od najljepših ATP turnira, posebno zbog večernjih mečeva.

'Svi rado dolaze u Umag, a tko jednom dođe uvijek se vrati. Tenisači jako hvale Umag zbog atmosfere, ugođaja i opuštenosti koju taj turnir nudi više nego bilo koji drugi“, potvrđuje Ljubo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među favorite u Umagu uvrštava specijaliste za zemljanu podlogu Robreda, Ferrera, Chelu i Fogninija, ali ne zaboravlja ni Dolgopolova, kao ni Seppija i prošlogodišnjeg finalista Staracea. Naravno, tu su i sva tri najbolja hrvatska igrača, uz Ljubičića još i Marin Čilić i Ivan Dodig, a možda i Antonio Veić preko pozivnice.

'Borit ćemo se koliko budemo mogli i nadamo se da će jedan Hrvat napokon nakon dugo vremena u Umagu otići do kraja', ističe Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prošloga tjedna ponovo najbolje rangirani hrvatski tenisač, Ljubičić u sljedeća dva-tri mjeseca nema bodova za obranu. Stoga vjeruje da bi se sa sadašnjeg 31. mjesta mogao probiti među prvih dvadeset, s obzirom da ga do kraja sezone čeka još desetak turnira.

Smjenu na vrhu svjetskog tenisa Ljubičić smatra sasvim zasluženom, jer, kako kaže, nema sumnje da je Novak Đoković trenutačno najbolji igrač svijeta. Zanimljivo je, dodaje, da Federeru jako ne odgovara Nadal, a Nadalu jako ne odgovara Đoković, dok Đoković ne voli igrati s Federerom, tako da se sada stvorio magični trokut u tenisu. Njih trojica su sada puno ispred ostalih, ali Ljubičić se nada da će i ostali tenisači, pa tako i on, uspjeti osvojiti poneki turnir do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107110474006 arti-201106160706006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo