Tenis / Stigle nove WTA i ATP ljestvice: Mrdeža 'skočila' za 16 mjesta, Čilić i Ćorić ostali na pozicijama

Image

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić ostala je na 25. mjestu

18.2.2019.
9:39
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na desetom mjestu najnovije ATP ljestvice koja je objavljena u ponedjeljak, a prošlotjednu 13. poziciju zadržao je i Borna Ćorić.

Ivo Karlović je pao sedam mjesta i sada je 88. tenisač svijeta. Viktor Galović je ostao na 224. mjestu, a Nino Serdarušić je napredovao jedno mjesto, sada je 257. tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrh ljestvice je i ovaj tjedan bez promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći Nijemac Alexander Zverev.

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić ostala je na 25. mjestu na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak, a prošlotjednu 36. poziciju zadržala je i Petra Martić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tereza Mrdeža je u odnosu na prošli tjedan ubilježila značajan skok, ona je napredovala sa 202. na 186. poziciju. Jana Fett je pala jedno mjesto i sada je 263. tenisačica svijeta. Tena Lukas je ostala na 273. mjestu.

Među vodećima je došlo do manjih promjena. Prva je i dalje Japanka Naomi Osaka, no na drugo mjesto se popela Rumunjka Simona Halep, a na treće Amerikanka Slonae Stephens. Čehinja Petra Kvitova, koja je prošli tjedan bila druga tenisačica svijeta, sada se nalazi na četvrtom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo