SRPSKA NOVINARKA RAZVALILA KOMENTAROM NA SLUČAJ ĐOKOVIĆ: / 'Svi ste se gurali da ga dodirnete i kleli u njega, a sada...'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Svjetski broj jedan našao se na udaru kritika

24.6.2020.
8:46
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Glasnogovornica Teniskog saveza Srbije i dugogodišnja sportska novinarka specijalizirana za taj sport, Neda Miletić stala je u obranu Novaka Đokovića te je prozvala dio tamošnjih navijača zbog licemjerja.

“Neka se osnaži istina koja je potisnuta…. Sada se utrkuju u komentiranju i osuđivanju… A što je s istinom koju preskaču, koju farbaju u tonove trenda ocrnjivanja heroja u kojeg su se do jučer kleli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne, nama te priče nisu strane, to se iznova ponavlja. Najprije te postave na pijedestal Božanstva, a zatim u trenutku koji ima dvije strane priče, ne obazirući se na istinu, samo prijeđu s druge strane mreže i sruče rafal.

Sada kada je teško zaboravljaju da su proteklih godina (i dana) isti ti u ritmu stampeda tračali da ga u najmanju ruku zagrle, dotaknu, fotografiraju se ili uzmu autogram… Zaboravljaju sav humanitarni rad, sve pobjede, ali i to da je svatko u svom životu odgovoran za sebe, isključivo sam za sebe. Nažalost, nije nam strano da krivca tražimo u drugome, da krivimo druge za naše greške, naše postupke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina je ta da su svi jurišali da budu dio Adria Tour spektakla, pritiskali na sve moguće načine da dođu do ulaznice, da ponovo dodirnu šampiona, uzmu autogram, fotografiraju se za Instagram, jer jedan je Novak. Za sve je imao strpljenja, vremena, energije, razumijevanja, nije išao tom logikom kojom sada svi mašu, da će se razboljeti od tih istih koji žele komad njega… a sada osuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi smo isti, pa kad smo isti, onda nam ne može jedan čovjek biti kriv za sve, svi smo krivi i sami smo krivi, jer imali smo izbor i mogućnost, a postupali smo onako kako nam je srce htjelo, bacali smo se u zagrljaje jedni drugima, ljubili, što i nije čudo nakon tri mjeseca strepnje.

Na ulazu u kompleks Adria Tour su se dijelile maske, alkohol za dezinfekciju, uputstva o mjerama socijalne distance su bila na svakom koraku, ali to nije bilo važno nikome, pa ni meni, autoru ovih redova. Ne žalim niti jednog trenutka provedenog u spektaklu koji će nam svima ostati u prelijepom sjećanju. Svima želim brzo ozdravljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju ove korona sage stići će pobjeda zdravlja, dobrog života, sporta! Ipak se okreće!”, poručila je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo