RAZOTKRIVEN SKANDAL NA WIMBLEDONU / Srbi znaju tko je provocirao Đokovića. Evo tko je misteriozan tip koji je Novaku postavio 'najgore pitanje u povijesti'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Srpski su mediji eksplodirali kada su doznali za tu informaciju

8.7.2021.
14:50
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač i najbolji igrač svijeta, Novak Đoković, svladao je Mađara Martona Fucsovicsa i prošao u polufinale Wimbledona, ali nakon meča dočekala ga je pomalo bizarna situacija. Stigao je na press-konferenciju, a tamo ga je dočekala izvjesna osoba koja mu je postavila, kako kažu, najgore pitanje u povijesti.

"Kako je bilo za vas biti neka vrsta lošeg dečka koji juri Rogera Federera i Rafu Nadala sve ove godine", bilo je to prvo pitanje Đokoviću na pressici i malo je reći da je bio šokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smatram sebe lošim dečkom. Mislim, to je vaše mišljenje", hladno je odgovorio Đoković na provokaciju čovjeka za kojeg se mislilo da je novinar, ali pokazalo se da on to, zapravo i nije.

Image
Image

Lažni novinar

Naime, na kraju se ispostavilo kako je Đokoviću pitanje postavio William Weinbaum, producent ugledne ESPN televizije. Dakako, srpski su mediji eksplodirali kada su doznali za tu informaciju pa se tako u njihovim medijima mogu vidjeti svakakvi naslovi poput ovih recimo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šok otkriće! Došao je s namjerom da isprovocira Novaka!"; "Otkuda se on uopće našao tamo? Nesvakidašnji propust na Wimbledonu…".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Versailles
Brak na prvu
Samit
Zoološki vrt
Hell's kitchen
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Pevačica
Slugterra
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
Ashby
Cijena strasti
VOYO logo