UZBURKAO DUHOVE U SRBIJI / 'Skandalozna izjava, van svake pameti'; Srbi pronašli riječ kojom brutalno vrijeđaju premijera Australije

Image
Foto: Profimedia

'Razumijem razloge na osnovu kojih je, nakon pažljivog razmatranja, ministar za imigraciju Alex Hawke ukinuo vizu gospodinu Novaku Đokoviću. Zajedno smo postigli jednu od najnižih stopa smrtnosti, najjaču ekonomiju i najveću stopu procijepljenosti u svijetu'

14.1.2022.
11:50
Profimedia
VOYO logo

Oči čitavog svijeta uperene su prema Melbourneu, gdje je u tijeku saslušanje na federalnom sudu. Najbolji tenisač Novak Đoković nalazi se pred deportacijom.

Image
NAPAO AUSTRALCE /

Javio se i Đokovićev cimer iz zloglasnog hotela: 'Zašto su čekali zadnji tren, ovo je bila podmukla odluka'

Image
NAPAO AUSTRALCE /

Javio se i Đokovićev cimer iz zloglasnog hotela: 'Zašto su čekali zadnji tren, ovo je bila podmukla odluka'

'Protjeruju zdravog čovjeka'

Ministar imigracija Australije Alex Hawke poništio je Noletu vizu 4 dana nakon pravno donešene sudske odluke. Naš tekstualni prijenos UŽIVO pratite - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna je izjava premijera Australije Scotta Morrisona naljutila Srbiju. Naime, srpski mediji ogorčeni su na postupanje australskog premijera, pa pišu kako je Scott (Skot - uvredljiva inačica u Srbiji proteklih dana) Morrison dao skandaloznu izjavu koja je van svake pameti...

"Protjeruju zdravog čovjeka, koji je negativan na koronu da bi spasio živote. Bruka i sramota šta rade Australci", ističe srpski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pandemija čini svoje

"Razumijem razloge na osnovu kojih je, nakon pažljivog razmatranja, ministar za imigraciju Alex Hawke ukinuo vizu gospodinu Novaku Đokoviću. Pandemija virusa bila je nevjerojatno teška za svakog Australca, ali mi smo se držali zajedno i spasili živote i ono od čega živimo. Zajedno smo postigli jednu od najnižih stopa smrtnosti, najjaču ekonomiju i najveću stopu procijepljenosti u svijetu", istaknuo je Morrison u priopćenju.

"Naša stroga politika zaštite granica sačuvala je zdravlje Australaca i prije pojave koronavirusa, ali i sada, tokom pandemije", istaknuo je Morrison i dodao da, zbog očekivanog nastavka pravnog postupka koji je u toku, neće davati dalje komentare u vezi s Đokovićevim slučajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australian Open pratite na Eurosportu u sklopu PLAY Premium paketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo