SJAJNA GESTA BORNE ĆORIĆA: / Navijač mu poslao upit preko Twittera, a on mu ovako odgovorio

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisač pokazao je kako itekako voli svoje navijače

25.10.2018.
12:33
AFP
VOYO logo

Borna Ćorić nastavio je s dobrim igrama nakon sjajnog rezultata u Šangaju i došao do pobjede protiv Lucasa Pouillea u 2. kolu ATP turnira u Beču. Posebno je to važno zbog toga što uskoro dolazi finale Davis Cupa u kojem će se hrvatski tenisači susresti baš s Pouilleom i Francuskom.

Dok čeka na meč protiv drugog nositelja i osmog tenisača svijeta Kevina Andersona, drugi najbolji hrvatski tenisač aktivan je na društvenim mrežama, a nedavno je uspio putem njih oduševiti svoje navijače, kao i mnogo puta prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavio karte navijačima

Naime, jedan od navijača na Twitteru je napisao da traži karte za mečeve koji će se igrati u petak i subotu, a Borna je odmah odreagirao i odgovorio mu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji li šansa da se nabave karte za petak/subotu? Moj prijatelj i ja smo ludi za tenisom, ali ne možemo si priuštiti karte. Bili bismo zahvalni", napisao je navijač na Twitteru i označio službene profile nekoliko tenisača uključujući i onaj našeg tenisača.

"Hej, ostavit ću ti dvije karte za petak, samo mi reci na čije ime. Čekat će te, nemoj zaboraviti osobnu iskaznicu", poručio mu je i oduševio fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo