'SAD ĆETE SVI UMRIJETI, A FEDERERA ĆU JE****': / Slavni tenisač ima žestoku poruku za Đokovićeve kritičare

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Sportski svijet je glasno kritizirao ravnodušnost organizatora i nepoštovanje higijenskih protokola, pune tribine na turneji, opuštenost igrača i navijača na turnirima,

26.6.2020.
16:40
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Novak Đoković ovih je dana najspominjanije ime u svijetu sporta. Nažalost, razlog nije baš lijep. Kao glavni inicijator Adria Toura koji se pretvorio u noćnu moru.

Na račun Novaka izneseno je mnogo kritika, ali neki su stali u njegovu podršku. Jedan od njih je francuski tenisač Gilles Simon čije se izjave mogu danas naći po svjetskim medijima. Pričao je o tome kako Novak ne dobiva zasluženo poštovanje, bez obzira na to što je prvi tenisač svijeta i jedan od najboljih svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno morate prihvatiti da Roger nije Roger samo za tenis, već i za cijeli svijet. On je jedan od najvoljenijih sportaša, protiv toga se ne možete boriti. Čak i da Đoković osvoji 22, 25, pa i 36 Grand slam titula, on tada može reći da je najjači, ali ljudi će i dalje više voljeti Rogera", rekao je Simon za Tennis Break News.

Na primjer na Wimbledonu prošle godine, vidite kada Novak zaboravi da ga manje vole i kaže sebi, 'Okej, svi ste protiv mene, sada ćete svi umrijeti, a ja ću ga je**ti'. On je tada nepobjediv, to možete vidjeti u njegovim očima", objasnio je Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni zaraženi

U petak je i Goran Ivanišević, legendarni hrvatski tenisač i Đokovićev trener, potvrdio da je zaražen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GORAN IVANIŠEVIĆ ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: /

'Nažalost, nakon dva negativna testa...'

Image
GORAN IVANIŠEVIĆ ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: /

'Nažalost, nakon dva negativna testa...'

Sportski svijet je glasno kritizirao ravnodušnost organizatora i nepoštovanje higijenskih protokola, pune tribine na turneji, opuštenost igrača i navijača na turnirima, nekorištenje zaštitnih maski, ne pridržavanje odgovornog socijalnog distanciranja i slične stvari.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo