ROGER FEDERER OTKRIO PLANOVE ZA MIROVINU: / Evo kako jedan od najvećih želi odmoriti od tenisa

Image
Foto: AFP

"Volim putovati, ali zaista se veselim prilici da budem na jednome mjestu, u Švicarskoj, barem šest tjedana da se mogu malo opustiti", kazao je Federer

30.3.2018.
18:00
AFP
VOYO logo

Roger Federer prvo je poražen u finalu Indian Wellsa od Argentinca Del Potra, a potom ga je na početku turnira u Miamiju pobijedio mladi Australac Thanasi Kokkinakis. Nakon tog neočekivanog poraza, Švicarac je objavio kako će preskočiti cijeli zemljani dio sezone te da će se vratiti uoči Wimbledona.

Legendarni Švicarac ima 36 godina te je u razgovoru za njemački teniski časopis Magazin istaknuo kako će mu sljedeća godina možda biti i posljednja na Touru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim razmišljati o tome što će biti za dvije i pol godine. Ne opterećujem se Olimpijskim igrama u Tokiju, kao što sam onima u Londonu i Riju. Dvaput sam nosio zastavu, osvojio sam zlato i srebro, napravio puno velikih stvari na Olimpijskim igrama", rekao je Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Volio bih obići Europu busom'

A za švicarski NZZ pojasnio je i kako zamišlja svoju mirovinu:

"Volio bih obići neka mjesta u Aziji, Australiji, Južnoj Africi, možda i Južnoj Americi. Ima tako puno dobrih odredišta. I volio bih obići Europu autobusom ili autom, najradije s djecom, iako moraju ići u školu. Ne opterećujem se, već sam ostvario snove. Volim putovati, ali zaista se veselim prilici da budem na jednome mjestu, u Švicarskoj, barem šest tjedana da se mogu malo opustiti", kazao je Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo