MALO ZA PROMJENU

PUŠTAO POENE, GLUMIO, SVAĐAO SE SA SUCEM: Dečko Ajle Tomljanović napravio drugačiji šou

‘Zločesti dečko svjetskog tenisa’, Australac Nick Kyrgios, inače dečko Ajle Tomljanović, napravio je simpatičan potez tijekom meča parova na Indian Wellsu.

Naime, dok je srpski tenisač Nenad Zimonjić vezao tenisicu, Kyrgios je s reketom u desnoj ruci i otišao u smjeru publike. Došao je do jednog navijača koji je jeo krumpiriće i malo se počastio. Naravno, prije “uleta” uljudno je pitao smije li.

LUĐAK I POL: Zločesti dečko svjetskog tenisa nastavlja šokirati javnost

To je izazvalo oduševljenje u publici, a gledatelj koji je sjedio pokraj “čovjeka s krumpirićima” dobro se nasmijao zbog viđenog što je, za promjenu, ljepše za vidjeti nego skandale. Kyrgios je tenisač koji je poznat kao onaj koji voli šokirati javnost. Pa je tako nedavno bio poslao i snažnu političku poruku novoizabranom predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu.

U Sydneyu nakon meča s Nadalom u kojem je pobijedio, Kyrgios se pred novinarima pojavio u anti majici Donalda Trumpa zato što nije imao za obući niti jednu drugu čistu majicu jer je bilo negdje “zapelo” oko donošenja njegovog rublja.

PUŠTAO POENE, GLUMIO, SVAĐAO SE SA SUCEM: Bahati tenisač suspendiran zbog sramotnog puštanja meča

Isto tako, bahati australski tenisač bio je i suspendiran od strane ATP organizacije na osam tjedana zbog svog nesportskog ponašanja u meču 2. kola Mastersa u Šangaju protiv Mische Zvereva (3-6, 1-6).

Kyrgios se u tom dvoboju svađao sa sucem, gledateljima, puštao poene, glumio da ne može vratiti lake servise i servirao na nevjerojatan način, a njegova prezentacija završila je na stolu ATP istražitelja koji su na kraju proveli istragu i Kyrgiosa je stigla kazna.

Povratak na Net.hr