Prevara: Kako biti brži od TV-a i zaraditi milijune!

Novozelandski Radio Sports javlja da je jedan gledatelj bio izbačen s ATP turnira u Aucklandu zbog sumnje u ilegalno klađenje.

10.1.2012.
10:32
VOYO logo

The Tennis Integrity Unit, tijelo koje djeluje na inicijativu Grand Slam povjerenstva, Međunarodne teniske federacije (ITF), Udruženja teniskih profesionalaca (ATP) i Ženskog teniskog udruženja (WTA), istražuje slučaj jer je jedan gledatelj koristio ručni uređaj i možda se uživo kladio na neke poene meča kojeg je gledao, koristeći prednost pred ostalim kladiteljima, koji su iste poene gledali na televiziji uz nekoliko sekundi zakašnjenja.

Na prošlotjednom WTA turniru koji se igrao u Aucklandu, jedan je Španjolac, koji je, prema izvještajima, prethodno bio izbačen s Wimbledona, bio zamoljen da napusti turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio Sports također javlja da je u Londonu kupljeno ulaznica za oko 2.000 američkih dolara za ovaj za turnir u Australiji, što je neobično velik iznos. Je li na djelu kladiteljski turizam, u kojem sekunde odlučuju u čiji se se džep sliti tisuće, a možda i miliijuni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo