POZNATI POLUFINALISTI DAVIS CUPA: / Okršaji u rujnu bit će prava poslastica

Image

U polufinalu Svjetske skupine Davis Cupa igrat će teniske reprezentacije Belgije i Australije, te Francuske i Srbije.

9.4.2017.
18:35
VOYO logo

Australija je plasman u polufinale izborila pobjedom 4-1 protiv SAD, Belgija je povela s nedostižnih 3-1 protiv Italije, dok su Srbija i Francuska pobjede protiv Španjolske i Velike Britanije osigurale već nakon prva dva dana natjecanja.

Australija je nakon prva dva dana vodila 2-1,a odlučujući treći bod Australcima je donio Nick Kyrgios koji je svladao Sama Querreyja sa 7-6 (4), 6-3, 6-4. John Isner je u posljednjem dvoboju, nevažnom za konačan ishod, sa 7-6 (5), 6-3 nadigrao Sama Grotha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australija se po drugi put u posljednje tri godine plasirala u polufinale najmasovnijeg reprezentativnog teniskog natjecanja, a do sada je slavila 28 puta. Posljednji put 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australija će u polufinalu igrati protiv Belgije koja je povela 3-1 protiv Italije. Odlučujući bod Belgijancima donio je David Goffin pobijedivši Paola Lorenzija 6-3, 6-3, 6-2. Belgiji je to drugi plasman u polufinale u posljednje tri godine, a do sada su dva puta bili drugi. Posljednje finale Belgijanci su igrali 2015. izgubivši od Velike Britanije.

U drugom polufinalnom paru igrat će Francuska i Srbija. Obje reprezentacije su već u subotnjoj igri parova došle do nedostižne 3-0 prednosti protiv Velike Britanije u Rouenu, odnosno Španjolske u Beogradu. Na koncu su i Francuska i Srbija slavile sa po 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale Davis Cupa igrat će se od 15. do 17. rujna, a domaćini su Belgija i Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo