POKUŠAJ UBOJSTVA NA WIMBLEDONU: / Htjela je osvojiti turnir, a završila ga je boreći se za vlastiti život

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Policija je otvorila istragu nakon tvrdnji da je mlada britanska tenisačica namjerno otrovana tijekom turnira juniorki na Wimbledonu s kojeg je proslijeđena na odjel intenzivne njege.

11.8.2016.
11:48
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Gabriella Taylor (18) igrala je turnir s pozivnicom organizatora, pritom u osmini finala sa 6-1, 6-1 svladala i drugu nositeljicu, a potom primorana bila predati četvrtfinalni ogled Amerikanki Kayli Day, inače petoj nositeljici pri rezultatu 4-6, 1-1.

Mislila je da je u pitanju zdravstveni problem uzrokovan nekim virusom, no provela je četiri dana boreći se za život u bolnici nakon što joj je dijagnosticirana leptospiroza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o akutnoj, septikemijskoj zaraznoj bolesti koju šire domaće i divlje životnije a može se prenijeti i na čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rasvjetljavanje slučaja uključio se i Scotland Yard nakon optužbi da je Taylor možda i namjerno napadnuta kako bi joj se umanjile mogućnosti osvajanja turnira. Uhićenih zasad nema, a postoji bojazan da se na najstrašnije odlučio neki trener njenih suparnica ili mafija povezana s klađenjem.

"Pronađena bakterija toliko je rijetka kod nas da smatram kako se sve ovo nije slučajno dogodilo. Njene se torbe često nalaze u odjeljku za igrače bez nadzora. Netko je mogao iskoristiti priliku i kontaminirati njeno piće", sigurna je i njena majka Milena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razdoblju od pola godine prije Wimbledona Taylor se s 1,020. popela na 423. mjesto poretka najboljih svjetskih tenisačica. Danas je 381. na WTA ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo