Sud donio presudu / Osvajačica US Opena otkrila strašno iskustvo s uhodačem: 'Ne osjećam se sigurno u vlastitom domu'

Image
Foto: AP Images

Magar je dobio pet godina zabrane pristupa, kao i 18 mjeseci društvenog rada s 200 sati neplaćenog rada. Osim toga, on ima i uvjetnu kaznu.

23.2.2022.
18:08
AP Images
VOYO logo

Emma Raducanu imala je problema s uhodačem u sjeverozapadnom dijelu Londona, gdje ova nevjerojatno talentirana tenisačica živi s obitelji. On je uhićen od strane policije i kažnjen.

Ova nevjerojatna 19-godišnja tenisačica ispisala je povijest tenisa prošle godine na US Openu, kojeg je osvojila nakon što se kvalificrala na turnir nakon kvalifikacija. Raducanu je odlučila podijeliti strašno iskustvo s uhodačem koji je skoro duplo stariji od nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, 35-godišnji Nepalac Amrit Magar nekoć se bavio dostavom. On je iz Harrowa, a nakon prijave dobio je pet godina zabrane pristupa ovoj tenisačici. Policija je  naredila Magaru da nosi elektroničku narukvicu koja prati njegove kretnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Pogledajte kako je Alexander Zverev fizički nasrnuo na sudca

Image

Pogledajte kako je Alexander Zverev fizički nasrnuo na sudca

"Osjećam se prestrašeno odkada se sve ovo dogodilo. Osjećam se anksiozno svaki put kada izlazim, posebno ako sam sama," rekla je tenisačica.

"Zbog ovoga osjećam se kako mi je oduzeta sloboda. Neprestano gledam preko mojeg ramena. Osjećam se na rubu i zabrinuta sam da se ovo ne ponovi. Ne osjećam se sigurno u vlastitom domu, gdje bi se trebala osjećati najsigurnije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postavljao pitanja ljudima gdje živi tenisačica

Magar je uhićen nakon što je Raducanin otac, Ian, podigao prijavu nakon što je pregledao kameru na vratima i otkrio kako mu je ukradena trenirka u dvorištu. On je njenu adresu otkrio putovajući podzemnom željeznicom, gdje bi postavljao ljudima pitanje o njenom prebivalištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Posjed je posljednji put posjetio u prosincu, kada je ukrasio drvo u dvorištu obitelji Raducanu s božičnim ukrasima. Ian Raducanu ga je prepoznao, pratio svojim automobilom i nazvao policiju.

"Želim se preseliti u novu kuću s boljim osiguranjem jer sam zabrinuta da se ne vrati jer zna gdje mi je dom," rekla je Raducanu policiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magar je dobio pet godina zabrane pristupa, kao i 18 mjeseci društvenog rada s 200 sati neplaćenog rada. Osim toga, on ima i uvjetnu kaznu te će osam tjedana biti doma između 9 sati navečer i 6 sati ujutro.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo