PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE / Novak Đoković u suzama prekinuo pressicu: 'Život mi je sada potpuno drugačiji... Ispričavam se. Uhhh.'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Srbinu je očito bilo jako stalo da uzme te rekorde, a ništa se bolje nije osjećao niti na press konferenciji

13.9.2021.
17:06
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, psihički se slomio nakon što je izgubio u finalu US Opena od Rusa Danila Medvedeva. Đoković je plakao nakon meča i na ceremoniji, a čini se da se od poraza još uvijek nije opravio.

Đoković je imao jedinstvenu priliku osvojiti rekordni 21. Grand slam i biti prvi tenisač nakon 1969. godine koji je u kalendarskoj godini osvojio sva četiri Grand slama. Srbinu je očito bilo jako stalo da uzme te rekorde, a ništa se bolje nije osjećao niti na press konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POBJEŠNJELI NOVAK /

Đoković kažnjen nakon finala bez objašnjenja, mnogi vjeruju da se na ovoj snimci nalazi odgovor

"Nažalost, tako je kako je, završetak nije idealan, ali moram biti ponosan zbog svega napravljenog. Uspješna godina, tri Grand Slam titule i jedno finale. Ne želim patetično zvučati i žaliti se, jer imam toliko toga na čemu trebam biti zahvalan. Nezahvalno je i nekorektno pričati o… Naravno da me boli, čovjek sam i imam emocije, ali podsjećam sebe koliko nevjerojatno puno imam sreće u životu. Bog i anđeli su me podržavali svih ovih godina i na tome sam im vječno zahvalan, i zbog toga sam i ovdje. Ima još stranica za ispisati", rekao je Đoković i zatim je počeo govoriti o obitelji te se ponovo slomio.

"Život je sad potpuno drugačiji, suprug sam i otac, imam neke druge prioritete. Htio bih više vremena provoditi s djecom, to sam sebi obećao jer… Odsustvo me boli jako. Ispričavam se. Uh", kroz suze je rekao Đoković i napustio konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo