ŽESTOKO, ŽESTOKO... / Novak Đoković je svako malo na udaru kritika, ali ne sjećamo se kada ga je netko ovako popljuvao: 'Ne bih sjeo pored tog go*na...'

Image
Foto: Profimedia

Ukrajincu je zasmetalo to što je legendarni ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko sjedio baš pred Novaka Đokovića na utakmici Intera i Milana u polufinalu Lige prvaka

17.5.2023.
14:52
Profimedia
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, često se posljednjih godina zna naći u središtu kontroverznih situacija. Najpoznatiji je bio onaj skandal kada ga Australci lani nisu pustili u zemlju jer nije cijepljen protiv covida, a uz to znao je izazvati kontroverze nekim svojim potezima ili izjavama.

Image
NJEGOVA ISTINA /

Novak Đoković otvorio dušu: 'Nisam antivakser, ja sam poput ovce okružene s 20 vukova...'

Image
NJEGOVA ISTINA /

Novak Đoković otvorio dušu: 'Nisam antivakser, ja sam poput ovce okružene s 20 vukova...'

Sada je Đokovića napao ukrajinski nogometaš Roman Zozulja (33), kojemu je zasmetalo to što je legendarni ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko sjedio baš pred Novaka na utakmici Intera i Milana u polufinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veleposlanik Ukrajine na nekom mjestu osim naslikavanja ima i odgovornost za reputaciju. Ne svoju, već reputaciju države. Ako ste pozvani na utakmicu, a do vas sjedi sportaš s iskrenim proruskim stavovima, onda se ne može smijati s njim. Pravi Ukrajinac neće sjesti na hektar zemlje od tog go*na. A zašto onda to radi naš ponos nacije? Je li Ševčenko znao da sjedi pored Đokovića? Zna li on da su Novak i njegov otac, blago rečeno, aktivni rusofili?", upitao se Zozulja i dodao:

"Zna li Ševčenko da je Đoković zagovornik povratka sportaša iz Ruske Federacije i Bjelorusije u međunarodna natjecanja? Očito je znao. Znao je i da Roman Abramovič radi u interesu Rusije kad je tražio da mu se ukinu sankcije, jer je surađivao s njim do 2022. godine. Kao što je znao da je Gianni Infantino kontroliran i korumpiran od Rusije kada se fotografirao s njim. Iz nekog se razloga Ševčenko pretvara da su njegovi osobni interesi nevezani za rat. Tražimo od svijeta da stane uz nas, a naš veleposlanik se naslikava s ljudima proruskih stavova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo