NIJE MU BAŠ PROŠLO: / Goffin 'zaplesao' oko novčića, Dodig ga samo pogledao i onda - razvalio!

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Ivan Dodig nastavio je pobjednički pohod na Croatia Openu svladavši u petak prvog nositelja turnira i 14. tenisača svijeta, Belgijca Davida Goffina sa 7-5, 6-3.

22.7.2017.
8:00
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Dodig se ovom pobjedom plasirao u polufinale ATP turnira u Umagu u kojem će igrati protiv 19-godišnjeg Rusa Andreja Rubljeva koji je u četvrtfinalu svladao branitelja naslova Talijana Fabija Fogninija sa 6-7 (5), 6-2, 7-6 (2).

IVAN DODIG U POLUFINALU: ‘Podsjeća me ovo na moje najljepše dane, kad sam igrao na vrhunskom nivou’

Iskoristio odustajanje Ćorića

Mladi ruski tenisač na najbolji je mogući način iskoristio priliku koja mu se iznenada ukazala te je u glavni ždrijeb ušao tek kao sretni gubitnik iz kvalifikacija, nakon što je zbog problema s vratnom kralježnicom morao odustati naš Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rubljev je stigao do svog prvog polufinala na ATP turnirima u karijeri, a Ivan Dodig je kao 412. tenisač svijeta, uz pozivnicu za glavni ždrijeb, izborio nastup u svom osmom polufinalu, a prvom nakon Tokija 2013. godine.

'Ples' Goffina nije bio sretan

Zanimljiva se situacija dogodila uoči samog početka meča. Naime, u trenutku kad je sudac bacao novčić kako bi se odlučilo tko će prvi servirati, odnosno tko će izabrati koju stranu, David Goffin je pokraj novčića koji je bio na tlu napravio lijevom i desnom nogom potez prema naprijed. Situacija je osvanula na Twitteru uz komentar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo baš sigurni kako će plesanje oko novčića pomoći Goffinu da se plasira u polufinale Umaga", stoji u opisu situacije, odnosno videa. I nije mu baš pomoglo. "Džaba ste krečili", rečenica koja je svojedobno bila hit na svježe ofarbanim površinama u gradu Zagrebu, a koja bi se isto tako mogla primjeniti u ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo