NETKO JE TO ZAISTA TREBAO REĆI: / Slavni Francuz objasnio zašto Đoković nije sasvim kriv za koronu na Adria Touru

Image
Foto: Profimedia

Gasquet je prvo komentirao vrlo lošu organizaciju ATP-a u vrijeme pandemije, a zatim je komentirao i Đokovića

14.7.2020.
21:19
Profimedia
VOYO logo

Slavni francuski tenisač, Richard Gasquet, komentirao je trenutno stanje u svijetu tenisa, koji je izuzetno jako osjetio posljedice pandemije koronavirusa. Gotovo svi sportovi vratili su se polako u normalno stanje, ali tenis ima dosta poteškoća.

Situaciju je pogoršao Novak Đoković održavanjem Adria Toura, turnira na područuju Hrvatske, Srbije i BiH, na kojem se baš u hrvatskoj dionici natjecanja razbuktala korona. Gasquet je prvo komentirao vrlo lošu organizaciju ATP-a u vrijeme pandemije, a zatim je komentirao i Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znamo ništa, nitko ništa ne govori. ATP je katastrofa, imamo Zoom konferencije na kojima se ništa ne kaže. Prestao sam im prisustvovati. Govorio sam da će tenis biti desetkovan pandemijom, malo tko je slušao. Kako da nastavimo sezonu kada ne možemo rezervirati avionske karte, hotele, ne znamo pod kojim pravilima se što radi", rekao je Gasquet.

Image
Image

Richard Gasquet vs David Goffin at the Patrick Mouratoglou Academy launches, this Sunday, on June 14, 2020 his big idea: the Ultimate tennis showdown (UTS). A tennis competition which breaks free from the code of conduct, the public, the media, traditions, authorities and even certain rules in Biot, Nice France.,Image: 532227095, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

'Nije samo Đoković kriv'

Zatim je stao u obranu Đokovića, kojeg je gotovo cijeli svijet osudio zbog organiziranja turnira i razbuktavanja korone. Gasquet smatra da to nije baš samo Đokovićeva krivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je najlakše. Bilo je što je bilo, na kraju je Novak priznao pogrešku. Ali on nije predsjednik države, on je radio ono što su dozvolili ljudi koji vode zemlju. Ne može on biti jedini krivac, ali najlakše je tako - sve svaliti na čovjeka koji je barem pokušao nešto napraviti. Oni koji ga kritiziraju, sjede i šute, čekaju da netko drugi nešto riješi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo