NADAL ŠKOLOVAO MLADOG GRKA ZA FINALE AUSTRALIAN OPENA: / Tenisač koji je izbacio Federera dobio tek mrvice od španjolskog majstora

Image
Foto: AFP

Tsitsipas je 'pometen' za samo sat i 46 minuta

24.1.2019.
11:39
AFP
VOYO logo

Bez ikakvih šansi u meču polufinala Australian Opena ostao je senzacionalni mladi Grk Stefanos Tsitsipas, 21-godišnjak koji je iz 'kostura' prvog Grand Slam teniskog turnira sezone ispratio Rogera Federera. Nakon što je u meču osmine finala slavio protiv trećeg nositelja, potom i Roberta Bautiste Aguta, suparnik u meču za finale bio mu je drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal. A on nije imao milosti prema nadolazećoj teniskoj zvijezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavio je Nadal 6-2, 6-4, 6-0 nakon sat i 46 minuta dvoboja svoju treću pobjedu u isto toliko ogleda protiv 15. tenisača svijeta i (još uvijek) nedoraslog suparnika.

Čeka boljeg iz ogleda Đoković-Pouille

Njom se plasirao u 25. finale na turnirima Grand Slam kategorije, a učinio je to na impresivan način izgubivši na početnom udarcu samo dvanaest poena u cijelom meču. Suparniku je servis uzimao šest puta, a posebno je bila dojmljiva serija od 4-3 u drugom setu nakon koje je nanizao devet gemova za svoj 117. finale u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svoj će osamnaesti Grand Slam naslov u jutarnjem terminu u nedjelju Nadal igrati protiv boljeg iz ogleda između Novaka Đokovića i Lucasa Pouillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo