NADAL KOMENTIRAO KONTROVERZNU IVANIŠEVIĆEU IZJAVU: / Goran je rekao da će Đoković pomesti Rafu, a sada je dobio odgovor

Image
Foto: Profimedia

Legendarni Hrvat dosta je olako ustvrdio kako Rafael Nadal nema nikakve šanse protiv Novaka Đokovića

28.10.2020.
14:54
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih tenisača današnjice, Španjolac, Rafael Nadal, gostovao je u emisiji La Resistencia i tamo je, između ostalog, komentirao nedavnu, pomalo kontroverznu, izjavu Gorana Ivaniševića.

Legendarni Hrvat dosta je olako ustvrdio kako Rafael Nadal nema nikakve šanse protiv Novaka Đokovića na Roland Garrosu, a na kraju je Španjolac pomeo Srbina sa 6:0, 6:2, 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Rafael Nadal of Spain celebrates winning his semi final French Open Tennis, Day Thirteen, Roland Garros, Paris, France - 09 Oct 2020,Image: 562255030, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nadal je sada komentirao te izjave Ivaniševića i otkrio je kako ga nisu mogle motivirati jer ih nije niti čuo prije meča. "Kunem se da nisam čuo Ivaniševićevu izjavu prije finala. Netko mi je to tek rekao poslije meča", rekao je Nadal.

Usput je komentirao i šokantnu diskvalifikaciju Đokovića s US Opena, kada je ovaj slučajni pogodio linijsku sutkinju lopticom u vrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam golf kad se to dogodilo i svi su mi počeli slati poruke. Kada sam vidio što se dogodilo, mislio sam da će biti diskvalificiran. Pravila su jasna i Novak nije imao sreće", veli Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo