IZGUBIO ŽIVCE

MARADONA SLETIO U ZAGREB I POLUDIO NA NOVINARE: ‘Oni su budale, uzeli su me zdravo za gotovo’

Diego Armando Maradona u četvrtak navečer, negdje oko 23 sata, stigao je u Zagreb kako bi prisustvovao finalu Davis Cupa između Hrvatske i Argentine.

Nogometni “Bog” došao je u Zagreb u društvu djevojke Rocije Olive i poludio na organizaciju koja ga je dočekala u glavnom hrvatskom gradu, javlja Rionegro.com.ar. Bivši nogometaš koji je u svoje igračko vrijeme oduševljavao nogometni svijet odbio je razgovarati s novinarima jer su bili neorganizirani. Totalno je poludio na predstavnike medija.

NOGOMETNI BOG NA HRVATSKOM TLU: Mali zeleni sletio u Zagreb!


“Oni su budale, uzeli su nas zdravo za gotovo. Ne, organizacija nije dobra. Vlada potpuni kaos. Zato i neću govoriti ništa novinarima. Da su bili organizirani, bez problema bi razgovarao. Ali sad neću”, kazao je ljutiti Maradona nakon čega je ušao u crni kombi i otišao prema gradu.

Video njegovog dolaska koji je objavio portal Tycsports.com možete pogledati ovdje.

Inače, nije čudno što je Maradina nabrušen na novinare. Naime, slavni Argentinac je stao na stranu argentinskih nogometnih reprezentativaca koji su proglasili “silenzio stampa” zbog lažnih napisa kako je Ezequiel Lavezzi pušio marihuanu. Maradona je poručio igračima i njihovim suprugama da potpuno prekinu komunikaciju s novinarima. On očito i je.

Povratak na Net.hr