MA, NIJE MOGUCE: / Cilic ispustio iz ruku prakticki dobiveni mec

Najbolji hrvatski tenisac Marin Cilic nije se uspio probiti do 3. kola turnira Masters 1000 serije u Madridu gdje ga je u 2.

6.5.2015.
17:44
VOYO logo

Bio je to deseti dvoboj ove dvojice tenisaca, a Verdasco je uspio izjednaciti rezultat na 5:5. No, vrlo lako je moglo, a mozda i trebalo biti 6:4 za Cilica koji je u drugom setu stigao na dva poena do pobjede, ali mec-loptu nije izborio.

Marin je bio nadomacan u prvom setu, u kojem je dvaput stvarao (2:0, 4:2), ali odmah i gubio prednost breaka. Odluka o tome kome ce pripasti prvi dio dvoboja donesena je u tie-breaku u kojem je Cilic odlucujucu prednost stekao u desetom poenu te realizirao drugu set-loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verdasco je u drugom setu poveo 2:0, ali je Cilic u sedmom gemu vratio izgubljeno, pa su tenisaci i u drugoj dionici stigli do 13. gema. Cilic je s jednim mini-breakom poveo 5:2, ali je dopustio Spanjolcu niz od pet poena cime se Verdasco potpuno vratio u mec. U trecem setu nikakve dvojbe nije bilo.

Cilic je na reternu osvojio svega cetiri poena, a dvaput je gubio servis te tako propustio priliku ponovno doci medu 16 najboljih u Madridu. Verdasca u osmini finala ceka 7. nositelj, sunarodnjak David Ferrer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo