SKANDAL NA POMOLU / Kontroverzna snimka iz svlačionice zgrozila teniski svijet: 'Privatni trenutak u praznoj svlačionici...'

Image

Iako je iza nas vikend u kojem je odigrana završnica US Opena, posljednjeg Grand Slama sezone, o tenisu se najmanje priča

11.9.2023.
8:48
VOYO logo

Coco Gauff, 19-godišnja američka tenisačica, osvajačica je ovogodišnjeg US Opena, u sjajnom finalnom susretu pobijedila je Bjeloruskinju Arinu Sabaljenku 2-6, 6-3, 6-2.

Image
US OPEN /

Američka tinejdžerka velikim preokretom stigla do prve Grand Slam titule u karijeri

Image
US OPEN /

Američka tinejdžerka velikim preokretom stigla do prve Grand Slam titule u karijeri

Osvojila je time Gauff premijernu Grand Slam titulu u karijeri, nakon što je prošle godine u Roland Garrosu po prvi puta igrala finale nekog Grand Slam turnira. Tada je izgubila meč od Ige Šwiatek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sabaljenka ostaje na jednom Grand Slam naslovu, slavila je početkom ove godine na Australian Openu.

'Procurila' kontroverzna snimka

Dva dana nakon velikog finala teniski svijet ne komentira sjajne poteze koje smo vidjeli u velikom finalu posljednjeg Grand Slama sezone. Svi pričaju o kontroverznoj snimci koja je objavljena nakon ženskog finala u New Yorku, a na njoj se nova prva tenisačica svijeta kako bijesno lomi reket i potom ga baca u smeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvene mreže su prepune komentara i svi su složni oko jedne stvari - ova snimka nikada nije trebala biti objavljena, a mnogi se pitaju i što uopće radi kamera u svlačionici. Neupućena osoba mogla bi pomisliti da je Sabaljenka agresivna zbog poraza, a na terenu se dogodilo upravo suprotno - nakon meča je sportski čestitala američkoj tinejdžerici na velikoj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova snimka nikad nije smjela biti objavljena. Privatni trenutak u praznoj svlačionici nakon razočaravajućeg gubitka Grand Slam naslova", napisala je  Judy Murray, majka Andyja i Jamieja Murraya.

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo