mladi as se uvrijedio / Konačno se oglasio i Borna Ćorić: 'Odnos sa Željkom Krajanom za mene je završena priča'

Image

'Nisam bio na prijemu jer nisam bio ni dio službenog Davis Cup tima pa mislim da to ni ne zaslužujem', izjavio je uvrijeđeni Ćorić

1.12.2016.
10:58
VOYO logo

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić konačno se oglasio nakon drame s ozljedom i izostavljanja iz reprezentacije za finale Davis Cupa protiv Argentine u Zagrebu.

Ćorić nakon dramatičnog poraza hrvatskih tenisača nije ni bio na svečanom prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam bio na prijemu jer nisam bio ni dio službenog Davis Cup tima pa mislim da to ni ne zaslužujem. Odnos s Krajanom za mene je definitivno završena priča", rekao je Borna za stranicu Croatian Tennis. 

Podsjetimo, Borna Ćorić ozlijedio se prije dva mjeseca zbog čega je morao na hitnu operaciju koljena i do posljednjeg trenutka nije bilo načisto hoće li mlada nada hrvatskog tenisa biti spremna za veliki finale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Borna Ćorić i Željko Krajan

FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iako se nekoliko dana prije samog okršaja našao na popisu izbornika, Krajan je promijenio sastav reprezentacije samo sat vremena prije ždrijeba finala i umjesto Ćorića prijavio Franka Škugora, pošto je u konzultacijama sa stručnim liječničkim timom donesen zaključak kako Borna nije 100 posto fit za finale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o nastupu za reprezentaciju u 2017. godini, Ćorić je odgovorio:

"Sve ovisi o koljenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo