iznenađenje u kaliforniji / Kohlschreiber šokirao prvog tenisača svijeta u Indian Wellsu: 'Sve mi se poklopilo protiv Novaka'

Image
Foto: AP Images

U borbi za osminu finala Đokoviću je presudio 35-godišnji veteran Philipp Kohlschreiber, 39. tenisač svijeta

13.3.2019.
9:07
AP Images
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković iznenađujuće je ispao u trećem kolu ATP Masters turnira u Indian Wellsu. 

U borbi za osminu finala Đokoviću je presudio 35-godišnji veteran Philipp Kohlschreiber, 39. tenisač svijeta, a način na koji je stigao do pobjede šokirao je svakog gledatelja na tribinama u Kaliforniji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemac je slavio nakon nešto više od sat i pol tenisa s rutinskih 6:4, 6:4, a Đoković je od samog meča izgledao loše na terenu. Ovo je inače bio nastavak meča nakon što ga je dan ranije prekinula izrazito neobična pojava u tom dijelu Amerike - kiša. 

"Bila je ovo posebna pobjeda", rekao je Kohlschreiber nakon meča. "Imao sam sjajnu strategiju, a u meč sam ušao dvije dobre pobjede i protiv Novaka mi se sve poklopilo. Nažalost, turnir još nije gotov. Danas želim uzeti trenutak i proslaviti ovu veliku pobjedu sa svojim trenerom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemac je inače, tri puta tijekom karijere osvajao prvi set protiv prvog tenisača svijeta, ali bi u konačnici gubio, no sinoć je protiv Đokovića po prvi put uspio odnijeti pobjedu. 

Kad ga je spiker na terenu nakon meča pitao "Kakav je osjećaj u ovoj fazi karijere konačno pobijediti prvog tenisač svijeta?", Kohlschreiber je šaljivo odgovorio: "Kako to mislite, u ovoj fazi karijere, pa tek počinjem", i tako nasmijao publiku i izazvao pljesak tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov idući suparnik u osmini finala bit će Francuz Gael Monfils. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo