KAKAV LUĐAK: / Kontroverzni Australac napravio neviđeni cirkus, bacio stolicu u teren pa se pokupio s terena

Image
Foto: Profimedia

Vidjeli smo uistinu dosta toga od njega, ali ovo je možda i najveći "prekršaj" koji je počinio i koji će ga sasvim sigurno koštati možda i drastične kazne

16.5.2019.
15:49
Profimedia
VOYO logo

Nick Kyrgios opet je u elementu. Luda australska glava opet se užarila u dvoboju drugog kola Rima protiv Caspera Ruuda i kreirala novi cirkus.

Naime, Kyrigos se vratio u dvoboj nakon što je gubio set i break, odveo je meč u treći set koji je otvorio s breakom, ali odmah ga i izgubio kada se posvađao s publikom. Zbog nesportskog ponašanja sudac mu je dodijelio kazneni gem jer ga je ranije već triput opominjao da bi tek potom napravio dar-mar prvo pokušavši slomiti reket, a onda i bacivši stolicu (?) u teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

14/05/2019 Roma ( Italia) Sport Tennis Internazionali BNL d'Italia 2019 Danill Medvedev (rus) vs Nick Kyrgios (aus) Nella foto:Nick Kyrgios

14/05/2019 Roma (Italy) Sport Tennis Internazionali BNL d'Italia 2019 Danill Medvedev (rus) vs Nick Kyrgios (aus) In the pic:Nick Kyrgios, Image: 433122534, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse

Tu mu je pukao film pa je nakon još jedne kraće rasprave jednostavno spremio stvari u torbu, čestitao protivniku i otišao s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjeli smo uistinu dosta toga od njega, ali ovo je možda i najveći "prekršaj" koji je počinio i koji će ga sasvim sigurno koštati možda i drastične kazne.

Ako, usput, nekog možda zanima, Ruud, koji je na koncu "slavio" sa 6:3, 6:7, 2:1, u osmini finala igrat će protiv Juana Martina del Potra koji je sa 6:4, 6:2 pobijedio Davida Goffina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo