KAD JE MIKICA POSLJEDNJI PUT IGRALA POLUFINALE... / Slušala se Livin' la Vida Loca, gledala Američka pita i strahovalo od smaka svijeta

Image

Sada već davne 1999. godine Mirjana Lučić-Baroni nastupila je u svom prvom i dosad posljednjem polufinalu turnira iz Grand Slam kategorije. Mnogo se toga od tih dana promijenilo.

25.1.2017.
11:55
VOYO logo

Lučić-Baroni, tada jedva 17-godišnja djevojčica sa samo jednim prezimenom i obećavajućom karijerom pred sobom, lomila je renomirane suparnice ne znajući da su pred njom godine izgubljenosti u osobnim problemima proizašlima iz traumatične obiteljske situacije. Godine u kojima će nestati s teniske karte svijeta na koju se pozicionirala (među ostalim) osvajanjem Australian Opena u turniru parova s Martinom Hingis.

Image
Image

Između tog wimbledonskog uspjeha i divne sadašnjosti koja joj je donijela novo polufinale na Grand Slamu, a u borbi za finale Australian Opena čeka ju Serena Williams, mnogo se toga promijenilo, a ovo je kratki pregled onoga što se događalo 1999., u trenucima dok je tada mlada hrvatska tenisačica nizala favoritkinje u ždrijebu londonskog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo koji dan nakon Mirjaninog poraza, u kinima se počela prikazivati tinejdžerska seks-komedija Američka pita, a iz zvučnika je treštao mega-hit portorikanskog seks-simbola Rickyja Martina Livin' la Vida Loca ili, pak, onaj Britney Spears ...Baby One More Time. Svi su s nestrpljenjem očekivali izlazak treće knjige iz serijela o popularnom mladom čarobnjaku - Harry Potter i zatočenik Azkabana.

Image
'TAKO JE DOBRO VIDJETI TE OPET': /

Možda i najbolja tenisačica ikad odala priznanje Mikici pred polufinale Australian Opena

Image
'TAKO JE DOBRO VIDJETI TE OPET': /

Možda i najbolja tenisačica ikad odala priznanje Mikici pred polufinale Australian Opena

Internetsku vezu, koju je početkom te godine koristilo samo 150 milijuna ljudi, niste mogli koristiti paralelno s vašim telefonima, a onaj tada iritirajući zvuk povezivanja danas je mnogima sama draga uspomena. Svi su strahovali od toga što donosi Y2K i hoće li smak svijeta, a populacija se popela na šest milijardi ljudi. Pojavila se Bluetooth tehnologija, a u Europskoj uniji euro. Europski automobil godine bio je Ford Focus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Još jedna zanimljivost – Mirjana Lučić-Baroni i Serena Williams svoj su posljednji međusobni ogled odigrale samo dan nakon što je izdan Windows 98!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo