us open / J. Murray i Soares u finalu protiv Carrena Buste i Garcia-Lopeza

Image
Foto: AP Images

Španjolci su posljednji put u konkurenciji parova na US Openu imali pobjednike 1988. godine, kad su naslov osvojili Sergio Casal i Emilio Sanchez

9.9.2016.
11:17
AP Images
VOYO logo

Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares borit će se protiv španjolskih tenisača Pabla Carrena Buste i Guillerma Garcia-Lopeza za naslov pobjednika US Opena u konkurenciji muških parova.

Murray i Soares su u polufinalu sa 7-5, 4-6, 6-3 nadigrali prve nositelje i branitelje naslova Francuze Nicolasa Mahuta i Pierre-Huguesa Herberta. Nepostavljeni Carreno Busta i Garcia-Lopez su u španjolskom polufinalu pobijedili osme nositelje Feliciana Lopeza i Marca Lopeza sa 6-3, 7-6 (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci su posljednji put u konkurenciji parova na US Openu imali pobjednike 1988. godine, kad su naslov osvojili Sergio Casal i Emilio Sanchez. Jamie Murray je prošle godine bio poražen u finalu, kad je igrao u paru s Australcem Johnom Peersom, a Soares je izgubio finale 2013. u kombinaciji s Austrijancem Alexanderom Peyom. Murray i Soares su u prilici osvojiti drugi zajednički Grand Slam naslov, jer su trijumfirali na ovogodišnjem Australian Openu.

US Open, muški parovi - polufinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamie Murray/Bruno Soares (VB-Bra/4) - Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Fra/1) 7-5, 4-6, 6-3

Pablo Carreno/Guillermo Garcia-Lopez (Špa) - Feliciano Lopez/Marc Lopez (Špa/8) 6-3, 7-6 (4) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo