IVANIŠEVIĆ PO PRVI PUT OD INCIDENTA NA US OPENU OTVORIO DUŠU: / 'To je takva pi**arija. Kad sam je čuo odmah sam znao da je to – doviđenja!'

Image
Foto: RTL, Screenshot

Legendarni hrvatski tenisač ispričao je što se sve događalo u New Yorku

11.9.2020.
21:01
RTL, Screenshot
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta NovakĐoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju. Đoković je protiv Španjolca Pabla Carrena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu svom snagom, a ona je pogodila linijsku sutkinju. Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju.

Image
ĐOKOVIĆ JE U TEŠKOM STANJU NAKON INCIDENTA SA SUTKINJOM: /

Novakov bivši trener otkrio - 'Zbog jedne stvari mu je najgore'

Image
ĐOKOVIĆ JE U TEŠKOM STANJU NAKON INCIDENTA SA SUTKINJOM: /

Novakov bivši trener otkrio - 'Zbog jedne stvari mu je najgore'

Po prvi put od incidenta svoje viđenje cijele situacije da je Đokovićev trener GoranIvanišević

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šok. Nisam vidio, ali čuo sam ženu ispod nas kako uzdiše i odmah sam znao da je to – doviđenja. Najtragičnije u svemu jeste to što on uopće nije bio ljut kada je izgubio taj gem. Bio je bijesan na 5:4 i juice kada je napucao loptu, kada je izgubio tri set lopte. Po mom mišljenju, sve je krenulo naopako od 5:4 i 0-40, splet tih nemogućih događaja. Prvo onaj challenge – Busta je već krenuo ka klupi, Novak je taj koji je zastao i pogledao, pa je tek onda Carrena tražio challenge. Da je bilo 6:4... Onda kada je prolazio rekao mi je da je dirnula liniju. Onda je poslije na 5:5 pao i povrijedio rame opet. Ma on uopće nije bio ljut, Novak može da vrati brejk Carrenu... To su bila dvije užasne minuta, dvije užasne je..ne minute u kojima se sve pogrešno desilo", počinje Ivanišević za Sport klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedina greška jeste to što nije pogledao, što je izbacio loptu gledajući naprijed, a ne iza sebe. Nisam vidio kada je žena pala uživo, ali jesam poslije na snimci mislim 3.877 puta. Ne znam što pametno da kažem. Ne govorim sada o Novaku, generalno sam protiv diskvalifikacije, to je meni besmisleno – hajde ako dođeš i srušiš suca sa stolca, ali ovo je bilo potpuno nenamjerno. Meni smeta kada vidim da pišu da je Novak u ljutnji izbacio loptu. Prvo, uopće nije bio ljut, nikakve ljutnje u tom ispucavanju nije bilo – nula. Ti natpisi me nerviraju, to što je izgubio servis nema veze. Neko piše da je lopta išla 130 km/h, ja sam bio tamo, oni nisu normalni. Iz zgloba ne gledajući, pa nema šanse, tko li je to računao? To je takva pi..arija, bio sam na metar, je.. te", govori Ivanišević.

"Pravila su takva kakva su, ili ti je opomena ili ti je diskvalifikacija, što je po mom mišljenju glupo. Ja nisam objektivan, ali mislim da nije trebalo da bude diskvalificiran, već je trebao dobiti kazneni gem, da Carrena dobije set i da se krene od drugog”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je i na pitanje kako je izgledao povratak doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako bi moglo izgledati, nikako... Malo je bio u svom filmu kada smo došli kući, poslije smo malo razgovarali. Neće mu biti lako, to je ogroman šok koji nitko nije očekivao. Bio je prvi favorit, odigrao sjajno i turnir prije toga, a siguran sam da bi Bustu pobijedio. Kada smo došli u SAD, sa svim restrikcijama i sr..ima, imao sam sve scenarije u glavi – da će se netko u timu možda zaraziti, pa da ga izbace s turnira, da će se možda povrijediti, pa i da će izgubiti... Ali ovo, ovo ni u najluđem snu nisam imao u glavi. Ta gospođa je hvala bogu dobro, ona je bila dobro čim je izašla s terena. Po mom mišljenju, ona je više bila u šoku nego što ju je boljelo. Da ona nije mogla da nastavi... Ne znam, neću ogriješiti dušu, ne znam, to samo ona zna”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidite, Novak je rođeni pobjednik i on će iz ovoga izaći još jači i bolji. Ako osvoji Roland Garros, što mislim da može, ovo će se zaboraviti kao da se nikada nije dogodilo”.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo