IVANIŠEVIĆ NAPUŠTA ĐOKOVIĆA: / Legenda pojasnila kako je pomogla najboljem i poslala mu upozorenje: 'On bi mogao biti tihi ubojica'

Image
Foto: Profimedia

Zbog ranije dogovorenih obveza neće moći biti u Wimbledonu tijekom drugog tjedna

7.7.2019.
16:05
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač GoranIvanišević neće biti u stožeru NovakaĐokovića tijekom drugog tjedna Wimbledona. Već je ranije rekao da ima dogovorene obveze, no najavio je da će se možda vratiti. Potom je progovorio o suradnji s prvim reketom svijeta.

"Nije se tu nešto puno toga promijenilo, ja sam i prije bio njegov navijač. Sada je razlika samo to što imam dobre karte za gledanje, tu iz prvog reda, na njegovoj sam strani. Fenomenalno je, moram se zahvaliti cijelom timu, pogotovo Marjanu Vajdi, zbilja se super slažemo. Vidi se zašto je Đoković broj jedan, komunikacija je odlična, on je perfekcionist i svakim danom želi biti što bolji i napredovati. Baš sam uživao", kazao je Ivanišević za Sportklub. Upitan je i na koji način može najviše pomoći Đokoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukazuje mu na sitnice

"I ja se pitam. Ima pet tisuća bodova više od drugog, uvijek nešto treba i uvijek želiš biti bolji. To su sitnice na koje mu mogu ukazati - servis, kod forhenda možda nekad radi nešto krivo nogama, možda pozicija malo na voleju, ali nisam ja njemu došao ništa mijenjati. Pogotovo ne u ovih sedam dana. To je čisto moje viđenje njegove igre, uvijek se može nešto poboljšati", dodao je.

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Favoriti

Osvrnuo se potom na prvi tjedan turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađenje je ispadanje Tsitsipasa, Zverev nije iznenađenje jer je van forme. Mislio sam da ovo može biti turnir na kojem će Čilić napraviti preokret, ali i on je van forme. Dobro je za Novaka da je imao malo teži meč s Hurkaczem, da se malo razbudi. Najopasniji u gornjem dijelu ždrijeba je Raonić, za njega sam prognozirao da bi mogao biti 'tihi ubojica'. Sad ovisi koliko će izdržati psihički i s njegovim ozljedama, ali opasan je svakako. U donjem dijelu ždrijeba Nadal uvjerljivo najbolje igra, ima i samopouzdanja. Računam na polufinala Đoković - Raonić i Nadal - Federer", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo