Ivanišević napravio urnebes na BBC-jevu radiju!

Goran Ivanišević velika je zvijezda u Engleskoj i deset godina nakon antologijskog osvajanja Wimbledona, a Englezi na svaku njegovu riječ i dalje 'padaju od smijeha na pod'.

16.6.2011.
14:48
VOYO logo

Uoči još jednog Wimbledona koji sljedećeg tjedna počinje u Londonu, Goran Ivanišević se prisjetio dana kad je on bio najveća zvijezda All England Cluba i te davne 2001. godine kada je kao tridesetogodišnjak osvojio slavni turnir i bacio Hrvatsku u trans.

Međutim, uživali su tada i Englezi koji su svim snagama navijali za Gorana na putu do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najluđih Goranovih javnih nastupa uopće

"Moji sponzori u to su vrijeme mislili da ću ispasti u prvom kolu, pa su mi poslali samo dvije majice za turnir", izvalio je Goran gostujući u programu BBC-jevog Radija 5, te odmah na početku u trans bacio voditelje i publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U studiju je vladala atmosfera kao da se snima kakva britanska humoristična serija, salve smijeha prekidale su svaku Ivaniševićevu rečenicu...

"Moj drugi sponzor mi je poslao samo tri reketa jer sam ih u to vrijeme nekako rjeđe lomio. Zapravo nisam ih imao ni kad lomiti, jer sam mečeve uglavnom gubio u prvim kolima", šalio se Goran s publikom i nastavio svoj stand-up nastup u istom tonu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako da, imao sam te dvije majice i prao sam ih nakon svakog meča, je istina je. Onda su mi sponzori poslali cijelu torbu punu novih majica, ali sam je vratio i rekao da mi ne treba, dobro je. I na kraju sam cijeli Wimbledon odigrao u te dvije majice i u istim čarapama svaki meč. Tako da ja nisam mogao mijenjati robu tijekom meča, znate kad vidite nekog tipa da nakon trećeg gema mijenja majicu? Ja to nisam mogao jer ih nisam imao više. Pitaju me: 'Zašto ne mijenjaš majicu?', a ja kažem: 'Ma ja ne volim baš mijenjati majice.' Bile su natopljene znojem, ali bile su moje sretne majice. Još uvijek imam jednu kod kuće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A gdje je druga?", pitao je znatiželjni novinar.

"Ne znam, bit će da sam je negdje bacio", zaključio je Goran u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta

Vezani članci:

arti-201105250170006 arti-201104120345006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo