Trener srpskog tenisača / Ivanišević iskreno: 'Veće su šanse da dobijem wild card za Umag, nego da Novak ide na US Open'

Image
Foto: Profimedia.hr

Goran Ivanišević bivši je hrvatski tenisač, osvajač Wimbledona 2001. godine, a danas glavni trener srpskog tenisača.

19.7.2022.
18:33
Profimedia.hr
VOYO logo

Novak Đoković našao je na veliku prepreku već nekoliko dana nakon Nove godine. Zapeo je na graničnom prijelazu u Australiji, a nakon nekoliko dana pritvora i sudskih procesa deportiran je iz zemlje.

To je bio veliki šok za Đokovića, kao i njegov stručni tim u kojem je legendarni Ivanišević. Đoković je sada tek sedmi igrač svijeta, izgubio je 2000 bodova u Australiji gdje nije mogao braniti naslov i 2000 bodova na Wimbledonu, s obzirom na odluku ATP-a da ne daju bodove za taj turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka odluku Bidena

Kako stoje stvari, Đoković neće igrati ni na posljednjem Grand Slam turniru sezone, US Openu. Razlog tome su zakoni o cjepivu, a s obzirom na to da Đoković ostaje necijepljen, on trenutno ne može ići po 4. naslov u New York.

Goran Ivanišević bivši je hrvatski tenisač, osvajač Wimbledona 2001. godine, a danas glavni trener srpskog tenisača. Legendarni Ivanišević smatra da su šanse da Đoković nastupa u New Yorku minimalne...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam optimist. Veće su šanse da ja dobijem wild card za Umag nego da će on na US Open. Amerika je zatvorena za sve necijepljene ljude i to je jedini problem," rekao je za Sportske Novosti.

"Baš je jako loša za Novaka. Počela je katastrofom, a i ova odluka ATP-ja da makne bodove na Wimbledonu je totalno suluda i kriva. Zato mu je trofej stigao kao jako važna pobjeda za sve što je prošao u prethodnih šest mjeseci. Najteže je osvojiti naslov kad ga trebaš osvojiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo