NET.HR DOZNAJE

INCIDENT U ARENI ZAGREB: Navijači Hrvatske izbačeni iz dvorane? ‘Ovo je sramota’

Jučer prvog dana finala Davis Cupa u Areni Zagreb između Hrvatske i Argentine, došlo je do incidenta.

Naime, osiguranje je izbacilo navijače Hrvatske zbog zastave na kojoj nije pisalo ništa što je protivno zakonu, osim što se radi o pizzeriji, što može biti razlog reakcije organizatora. Isto tako, kako Net.hr doznaje osiguranje je navodno izbacilo i jednog navijača zato što je išao mokriti na WC, dok je drugi, koji je išao pitati zašto je njegov prijatelj izbačen iz Arene, navodno zbog toga također doživio istu sudbinu.

Javio nam se ogorčeni navijač

Danas u toku dana, u redakciju se javio ogorčeni navijač i poslao priopćenje koje prenosimo u cjelosti. Podaci navijača poznati su redakciji.

RAZNJEŽILA JE DIVA SA ŠALATE: Pogledajte kako na tribinama navija najveća ljubav Ive Karlovića

‘Glavešine u Vip loži bez emocija podnose meč k’o mali ljudi’

“Dragi Hrvati!

Pošto sam bio svjedok civiliziranog navijanja, sa moje strane i mojih prijatelja koji smo sa srcem bodrili i podržavali naše vatrene tenisače, bili prijateljski raspoloženi i pjevali sa navijačima Argentine kojima svaka čast na navijanju, a onda izbačen radi navijanja i zastave koja je očito smetala nekome od glavešina u Vip loži koji bez emocija podnose meč k’o mali ljudi koji svim srcem bodrimo svoje dečke i nosimo ih k’a pobjedi. Sramota da vatreni navijači koji sa Argentincima zajedno navijaju i vesele se budu izbačeni zbog entuzijastva i energije za svoju voljenu Hrvatsku. Zaštitari su kazali da je to bilo naređenje iz Uprave. Ili zastava, ili vi, kako su kazali. Mi smo civilizirano izašli van. U privitku vam šaljem zastavu zbog koje smo bili primorani napustit Arenu”, stoji u priopćenju.

 

Povratak na Net.hr