dodig i pavić za rtl / Hrvatski dvojac nakon drame u Lilleu: 'Htjeli smo sve danas završiti, ali još vjerujemo u pobjedu!'

Susret je u Lillu pratio naš Boris Jovičić koji je nakon meča popričao s našim dvojcem koji je izgubio dramu u Lilleu

24.11.2018.
19:52
VOYO logo

Pobjednika posljednjeg izdanja Davis Cupa u formatu koji odlazi u povijest doznat ćemo u nedjelju, nakon što su u subotnjem meču parova odigranom u Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut opravdali status najjače karike francuske reprezentacije te svladali Ivana Dodiga i Matu Pavića sa 6-4, 6-4, 3-6, 7-6 (3) za tri sata i 38 minuta.

Susret je u Lillu pratio naš Boris Jovičić koji je nakon meča popričao s našim dvojcem koji je izgubio dramu u Lilleu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate, u četvrtom setu je došlo do eskalacije emocija što se dogodilo?

"Publika je bila fantastična. U jednom trenutku doista sam se malo naljutio jer sudac nije reagirao na pravilan način. Atmosfera je eskalirala, eto razbio sam malo ritam, proradio je neki dišpet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje li žal, još uvijek čekaš prvu pobjedu za Davis Cup reprezentaciju? 

"Je, iskreno nisam ni imao puno prilika igrati, ovo mi je tek 4. Davis Cup susret, ja i Ivan opet gubimo protiv dosta teških protivnika, ali vratili smo se iz par izgubljenih situacija i dobro smo igrači. Ostaje žal za tim 4. setom, možda smo ga mogli izvući. Da je par situacija otišlo na našu stranu, možda bismo i preokrenuli." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig: Moramo biti zadovoljni, odigrali smo sjajan meč

Ivane, negdje sredinom meča činilo se da se bliži hrvatska senzacija, da možda uspijete okrenuti meč, što se na kraju dogodilo? 

"Pa da, gubili smo dva seta i napravili su nam break u trećem, čekali smo trenutak da se momentum okrene jer smo bili svjesni da igramo dobro. Nismo puno griješili, oni su igrali baš vrhunski. Otvorila se ta prilika, iskoristili smo je i uzeli, izdominirali taj treći set. Početak 4. seta smo bili bolji na terenu, no nažalost nismo uspjeli iskoristiti te 'break' prilike i okrenuti meč u potpunosti na našu stranu. Na kraju 4. seta dobro smo reagirali i vratili se iz ponora, ali izgubio se neki momentum, naša povezanost s publikom. Moram reći da su oni opet bolje servirali, malo su se i odmorili, mislim da im je bolje došao taj prekid. Ipak, mislim da smo odigrali jako kvalitetan meč, moramo biti zadovoljni. Malo smo razočarani jer smo htjeli sve danas završiti, ali još uvijek vodimo i vjerujemo u naše dečke sutra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo