NA DOMAĆEM TERENU / Hrvatska doznala protivnika u kvalifikacijskom susretu Davis Cupa: Poznat i grad u kojem će se igrati

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Prvog dana, u subotu, na rasporedu su dva pojedinačna meča, a u nedjelju program počinje okršajem parova te se nastavlja dvama pojedinačnim mečevima.

15.12.2023.
11:32
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška teniska reprezentacija ugostit će Belgiju u u Varaždinu u kvalifikacijskom susretu Davis Cupa koji će se igrati 3. i 4. veljače sljedeće godine, odlučio je Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza. 

Image
GLEDAMO I NE VJERUJEMO /

Goran Ivanišević nije dobio nagradu jer Đokoviću trener nije potreban?! Stiglo objašnjenje kontroverzne odluke

Image
GLEDAMO I NE VJERUJEMO /

Goran Ivanišević nije dobio nagradu jer Đokoviću trener nije potreban?! Stiglo objašnjenje kontroverzne odluke

Pobjednik dvoboja Hrvatska - Belgija će se plasirati na jedan od četiri turnira završnice koji će se igrati u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Davis Cup se vraća u Varaždin i iznimno nam je drago zbog toga. Ovo će biti već treći put da ćemo ondje biti domaćini, uz Grad Varaždin kao izvrsnu podršku, a sigurna sam da će dodjela domaćinstva za koju smo se odlučili biti pun pogodak. Dakako, nadam se da će i rezultat biti jednak kao u prethodna dva susreta koja su održana u istoj dvorani. Ljubitelja tenisa u Varaždinu je mnogo, tako da očekujemo veliku podršku našim igračima u ovom važnom susretu u kojem želimo osigurati kontinuitet vrhunskih rezultata u Davis Cupu", rekla je predsjednica HTS-a Nikolina Babić.

Naši su tenisači u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin dosada svladali Ekvador 2010. sa 5-0, dok su 2018. bili bolji od Kazahstana sa 3-1. Sada će im suparnik biti Belgija, protiv koje je Hrvatska slavila u oba međusobna okršaja. U Rijeci 2004. bilo je 3-2, a istim su rezultatom naši tenisači slavili u Liègeu 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rok za prvu nominaciju igrača je 5. siječnja. Prvog dana, u subotu, na rasporedu su dva pojedinačna meča, a u nedjelju program počinje okršajem parova te se nastavlja dvama pojedinačnim mečevima.

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo