[FOTO] UVJERLJIVO NAJBIZARNIJI PRIZOR NA ROLAND GARROSU: / Tenisačica se previjala u bolovima, a pogledajte što protivnica radi

Image
Foto: Profimedia

Od cijele situacije možda je još bizarnije i njezino objašnjenje

7.10.2020.
10:40
Profimedia
VOYO logo

Poprilično bizarnu situaciju imali smo prilike vidjeti na meču Laure Siegemnud i Paule Badose na Roland Garrosu u Parizu. Naime, u jednom je trenutku meča Badosa zatražila liječničku pomoć zbog bolova u leđima, a tada se dogodilo nešto što nemam o prilike vidjeti svaki dan.

Nijemica, koja je ranije izbacila Petru Martić iz natjecanja, u trenucima dok se Badosa previjala od bolova i dok joj je fizioterapeut ukazivao pomoć, odlučila je naručiti dostavu i ručati. Naručila si je hranu i piće i zatim mirno ručala gledajući pritom kako joj se protivnici ukazuje pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Laura Siegemund of Germany eats during the fourth round at the Roland Garros 2020, Grand Slam tennis tournament, on October 5, 2020 at Roland Garros stadium in Paris, France - Photo Rob Prange / Spain DPPI / DPPI,Image: 561568713, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no

Od cijele situacije možda je još bizarnije i njezino objašnjenje. "Zašto sam jela? Pa pokušavala sam unijeti malo ugljikohidrata. Pokušavala sam s drugim stvarima, ali nije pomoglo, pa sam tražila nešto konkretno", rekla je Nijemica i zatim naglasila dodatno... "Morate slušati tijelo. Trebala sam malo krumpira ili riže. Osjećala sam da imam malo šećera. Na kraju je ispalo dobro", rekla je.

Na koncu je Nijemica slavila i izborila meč s Petrom Kvitovom, odnosno sraz za ulazak u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo