Federer svojim potezom naljutio njemačke prijatelje

Nakon što je neočekivano izborio finale Roland Garrosa, treći tenisač svijeta, Roger Federer, najavio je kako će zbog umora propustiti turnir u Halleu.

7.6.2011.
20:45
VOYO logo

"Jako sam tužan što propuštam svoj najdraži turnir, ali mom tijelu je potreban odmor", izjavio je švicarski tenisač Roger Federer, samo jedanaest sati prije početka turnira u njemačkom Halleu kojeg tradicionalno igra svake godine prije Wimbledona.

"Za mene je ovo veliki šok, u ovom trenutku ne mogu opisati svoje razočarenje. Svoje planove godinama smo prilagođavali Rogeru, a sada nam tako vraća", izjavio je ljutiti direktor spomenutog turnira Ralph Weber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno ne mogu prihvatiti da nam je napravio nešto ovakvo. Odgodio je nastup zbog umora? Dobro ga poznajem da znam da to nije istina", nadodao je prvi čovjek turnira u Halleu.

Weber je najavio kako će se sastati s Federerom u Wimbledonu, te kako će porazgovarati o svemu. Najavio je kako će sljedeće godine, za 20-to jubilarno izdanje turnira pokušati ostvariti ono što godinama priželjkuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U pregovorima smo s menadžerima Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Znam da imaju ugovore s organizatorima turnira u Queensu, ali pokušat ćemo ih dovabiti. To je još jedan naš poklon Federeru koji bi tako trebao imati najjaču konkurenciju pred svojom publikom u Halleu", zaključio je.

Vezani članci:

arti-201106070207006 arti-201106061114006 arti-201106050292006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo