FANTASTIČNA PETRA MARTIĆ U ČETVRTFINALU: / Ovog je puta pokazala mentalnu snagu i karakter

Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Petra Martić u četvrtfinalu Roland Garrosa

2.6.2019.
13:17
Profimedia, TEMP Rex Features
VOYO logo

Fantastične vijesti dolaze s Roland Garrosa. Petra Martić je u nedjelju ušla u četvrtfinale ovog slavnog turnira na zemlji, nakon što je u osmini finala pobijedila Estonku Kaiju Kanepi 5:7, 6:2 i 6:4 nakon dva sata i 14 minuta igre. Martić se tako po prvi puta u karijeri plasirala u četvrtfinale Garrosa, a pokazala je i veliku mentalnu snagu, kao i karakter, jer je nadoknadila zaostatak 5-7, 0-2...

Martić izgubila iako je prva napravila 'break'

Prvi set je Martić izgubila iako je prva napravila "break" kod 2-2, no žilava Estonka je odmah vratila izgubljeni servis, a u 12. igri iskoristila slabije serviranje Petre i uzela prvi set s 7-5. Kanepi je i u drugi set krenula s vodstvom od 2-0, no na svu sreću 28-godišnja Dućanka je ipak pronašala svoju igru i nanizala šest gemova zaredom za poravnanje u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kanepi bolje ušla i u odlučujući set

Kanepi je bolje ušla i u odlučujući set, povela je opet s 2-0, no Petra se ponovno vraća iz zaostatka, vodi s 3-2, ali opet gubi svoj servis. U sedmom gemu Martić propušta tri lopte za obrat, ali je zato uspjela u devetoj igri doći do novog "breaka" i šanse da svojim servisom završi meč. Servirajući za meč Petra je realizirala prvu meč-loptu i došla do četvrtfinala.

Bio je to prvi susret Martić i Kanepi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu Martić ide na Čehinju Marketu Vondrousovu, 44. igračicu svijeta, koju je Martić dobila u finalu Istanbula prije mjesec dana. Martić nikada do sada nije igrala protiv 33-godišnje Kanepi koja je već šest puta bila četvrtfinalistica na Grand Slam turnirima, po dvaput u Roland Garrosu, Wimbledonu i na US Openu, ali nikada nije otišla korak dalje, kao ni ovog puta. U četvrtfinalu Martić ide na Čehinju Marketu Vondrousovu, 44. igračicu svijeta, koju je Martić dobila u finalu Istanbula prije mjesec dana.

Image
DONNA I PETRA SAZNALE PROTIVNICE: /

Evo koje im tenisačice stoje na putu do četvrtfinala Roland Garrosa

Image
DONNA I PETRA SAZNALE PROTIVNICE: /

Evo koje im tenisačice stoje na putu do četvrtfinala Roland Garrosa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo