Drama zbog majice: 'Plakala sam, nisam mogla vjerovati'

2.2.2012.
13:20
VOYO logo

Podsjetimo, nakon pobjede Novaka Đokovića nad Rafaelom Nadalom u finalu Australian Opena najbolji tenisač svijeta je u jednom trenutku krenuo uz tribinu i bacio majicu u smjeru 14-godišnje Melisse Cook.

No, djevojka kući ipak nije ponijela poklon jer je majicu zgrabila navijačica Yael Rothschild koja je stajala koji metar od nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vikala sam Đokoviću cijeli meč i par puta me pogledao. Na kraju meča je krenuo prema meni i bacio mi majicu. Plakala sam jer nisam mogla vjerovati da je majicu, za koju zaista vjerujem da je bila namijenjena meni, uzeo netko drugi", izjavila je Melisse, koja smatra da bi joj Yael trebala vratiti majicu kako bi ju mogla staviti na 'Novakov zid' obzirom da ima i njegov znojnik i tenisicu iz 2011. godine.

Yael, pak, smatra da nije učinila ništa zbog čega bi trebala imati grižnju savjesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U trenutku kada je Đoković bacao majicu u publici je bilo 20 uzbuđenih ljudi s ispruženim rukama. Kada ju je bacio ostalo je 19 razočaranih. To je život. Ne razumijem kako možeš nešto iz ruke oteti nekome tko sjedi par sjedala dalje od tebe", izjavila je Yael i poručila:

"Majica ostaje kod mene. Ja sam veliki Đokovićev fan!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo