ĐOKOVIĆ NE MOŽE VJEROVATI: / Organizatori Roland Garrosa izradili Srbe

Image
Foto: AFP, KENZO TRIBOUILLARD
Image
Foto: AFP, KENZO TRIBOUILLARD
25.3.2016.
16:55
AFP, KENZO TRIBOUILLARD
VOYO logo

To je poprilično naljutilo ljubitelje tenisa u Srbiji koji žele prisustvovati ovom turniru iz Grand Slam serije, kako bi bili podrška svom ljubimcu Novaku Đokoviću koji još nikad nije osvojio Roland Garros. Đoković je još na početku sezone naglasio kako je osvajanje French Opena jedan od prioriteta u tekućoj sezoni.

Međutim, dva mjeseca uoči početka turnira, Noleta i njegove navijače u Srbiji pogodila je vijest kako nitko neće moći kupiti karte tko posjeduje platne kartice iz Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušali se opravdati

To je itekako razljutilo ljubitelje tenisa u Srbiji, a ovaj skandal organizatori turnira pokušali su opravdati u vidu tehničkih problema.

Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA
Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA

Srpski Kurir piše kako je francuska ambasada u Srbiji obavijestila u četvrtak da su organizatori Roland Garrosa imali tehničkih problema, ali da su sada oni otklonjeni i da će navijači iz Srbije moći kupiti karte. Međutim, sad se pojavio novi problem koji je dodatno razljutio Srbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se mogu kupiti ulaznice, ali...

Kurir sad donosi kako je došao do informacije da neki navijači nisu mogli kupiti rezervirane ulaznice jer su iste prodane drugim navijačima. Tako da srpski navijači opet teško mogu kupiti ulaznice za Roland Garros. I sad kad su, kao, otklonjeni tehnički problemi.

"Kupio sam karte za ulazak u kompleks Roland Garrosa, ali kad sam htio kupiti rezervirane ulaznice za tribine, za polufinale i finale, to nisam mogao. I pitam se ako su bili tehnički problemi kako je moguće da se kupe karte za kompleks, ali ne i za tribine. Kontaktirao sam servis Rolan Garosa i zatražio da mi vrate moje karte sa rezervacije", priča ovaj razočarani ljubitelj tenisa za Kurir i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjeli su u onome što su htjeli

"Rekli su mi da je to je nemoguće jer su naše karte prodane. Tako da su uspjeli u onome što su i htjeli. Srpskih navijača neće biti na polufinalu i finalu Roland Garossa. Ogorčen sam što tako postupaju s nama. Sada jedino mogu ući u kompleks i eventualno iz nekog kafića pratiti mečeve polufinala i finala, jer ne mogu na tribine. Koji je sada smisao ići u Pariz i iz kafića pratiti Novakove mečeve".

Za srpske ljubitelje tenisa tako će ostati mali broj ulaznica, jer su njihove rezervirane ulaznice navodno prodane drugima. Ili ih na kraju neće niti biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sam saznao mali broj ulaznica će biti u prodaji. Pitanje je da li ću uopće doći na red da ih kupim. Ponovo su nas izradili", kaže ovaj ogorčeni navijač.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo