ĐOKOVIĆ JAVNO OTKRIO DA SE NE VOLE: / 'Izvan terena za njega baš nemam previše poštovanja'

Image
Foto: Profimedia

Đoković je tijekom karantene tražio smanjenje perioda koji se mora provesti u izolaciji, bolju hranu, pristup fitness centrima, i tako dalje

7.2.2021.
17:02
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je Australac, Nick Kyrgios, nazvao Novaka Đokovića 'oruđem za kritiziranje mjera karantene uslijed pandemije koronavirusa uoči Australian Opena' oglasio se i najbolji tenisač svijeta.

Đoković je tijekom karantene tražio smanjenje perioda koji se mora provesti u izolaciji, bolju hranu, pristup fitness centrima, kao i preseljenje iz hotelskih soba u domove s teniskim terenima u blizini, a taj zahtjev je odbijen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Kyrgios dobar za sport. Očito je on netko tko je drugačiji. Priča o tenisu i drugim stvarima nevezanim uz tenis na svoj, autentičan način. Poštujem ga. Poštujem svakoga jer svi imaju pravo na slobodu izražavanja. Poštujem njegov tenis i mislim da je talentiran momak koji ima dobru igru i dokazao je to pobijedivši zapravo sve najbolje na svijetu u prošlosti. Ali, izvan terena, da budem iskren, za njega baš nemam previše poštovanja. Tu bih otprilike stao. Dalje nemam komentara za to, bilo njegovih komentara o meni ili bilo čemu drugome što pokušava", rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo