FINALS U TORINU / Đoković igrao novi maratonski meč u Torinu, ali ovog puta izgubio

Image
Foto: Profimedia

Iako ima dvije pobjede iz dva nastupa, Sinner još nije osigurao prolazak u polufinale, nalazi se na vrhu skupine s omjerom pobjeda i poraza 2-0, a slijede Đoković i Danac Holger Rune sa po 1-1

15.11.2023.
8:50
Profimedia
VOYO logo

Talijan Jannik Sinner u susretu je 2. kola Zelene skupine ovogodišnjeg ATP Finala koji se igra u Torinu svladao prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića sa 7-5, 6-7 (5), 7-6 (2) nakon više od tri sata igre.

Image
SJAJAN MEČ /

Zverev iznenadio Alcaraza: Slavlje u prvom kolu ATP Finala nakon preokreta

Image
SJAJAN MEČ /

Zverev iznenadio Alcaraza: Slavlje u prvom kolu ATP Finala nakon preokreta

Iako ima dvije pobjede iz dva nastupa, Sinner još nije osigurao prolazak u polufinale, nalazi se na vrhu skupine s omjerom pobjeda i poraza 2-0, a slijede Đoković i Danac Holger Rune sa po 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je i u svom drugom nastupu u Torinu igrao više od tri sata, i prije dva dana je igrao maratonski meč protiv Runea, tada je 36-godišnji Srbin izašao kao pobjednik, no ovoga puta se nije uspio provući protiv sjajnog 22-godišnjeg Talijana.

Nakon osvojenog prvog seta, Sinner je u dva navrata u "tie-breaku" drugog imao "mini-break" prednosti no nije uspio završiti posao u dva seta i već sada biti u polufinalu. U trećem setu je Sinner poveo sa 4-2, no odmah u sljedećoj je igri ispustio "break" prednosti, ali je odigrao sjajan "tie-break" u kojem je poveo 5-0 i 6-1 te iskoristio drugu od pet vezanih meč-lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu 2. kola Rune je osvojio prvi bod predajom Grka Stefanosa Tsitsipasa. Odigrali su samo tri gema prije nego što je Grk predao zbog ozljede lakta pri vodstvu Danca 2-1.

Umjesto Tsitsipasa u četvrtak će Đokovićev suparnik biti Poljak Hubert Hurkacz kao prva pričuva, dok će u drugom susretu igrati Sinner i Rune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Pogledajte i video: Ciboni prijeti gašenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo