OTKRIVENO / Đoković i Nadal su u očajnim odnosima: 'Upravo je to bila kap koja je prelila čašu'

Image
Foto: Profimedia

Đoković i Nadal su u očajnim odnosima

19.9.2023.
6:58
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač Novak Đoković nedavno je u New Yorku na US Openu osvojio svoj ukupno 24. Grand Slam naslov u karijeri, čime je postao najtrofejniji tenisač u povijesti tenisa i aktualni rekorder po osvojenim Grand Slam naslovima. Naravno da takav rasplet ne odgovara Rafaelu Nadalu koji je na 22. Španjolski teniski umjetnik muku muči s ozljedama u ovoj sezoni i morao je propustiti nastupe na Roland Garrosu, Wimbledonu i sad US Openu. Rafa je posljednji put igrao na Australian Openu početkom godine. Srpski tabloid Kurir tvrdi kako su "Nole i Rafa u očajnim odnosima i kako je jedna stvar prelila čašu"...

'Nole se trudio uspostaviti korektan odnos'

Image
JEDAN OD NAJVEĆIH ZA NET.HR /

Trener koji je 'otkrio' Đokovića odgovorio na vječno pitanje: 'Može Zapad pisati što hoće, najbolji je'

Image
JEDAN OD NAJVEĆIH ZA NET.HR /

Trener koji je 'otkrio' Đokovića odgovorio na vječno pitanje: 'Može Zapad pisati što hoće, najbolji je'

"Iako je na terenu Rafael Nadal bio ogroman Novakov rival, srpski tenisač trudio se svim silama da izvan toga uspostavi maksimalno korektan odnos sa Španjolcem, dok na drugoj strani često nije naletio na istu reakciju. U intervjuu za La Vanguardiju, španjolski trener tenisa Toni Nadal je jednom prilikom na ružan način govorio o obitelji Đoković, što je bilo apsolutno nepotrebno. Na konstataciju novinara da je Rafael Nadal lijepo odgojen i da ne bi mogao da mu se dogodi kaos kao što se dogodilo Novaku Đokoviću u Australiji, Toni Nadal je poručio da "dobro okruženje" nije garancija pobjede - i upravo iskoristio primjer srpskog tenisača da obrani tu tezu. To je bila kap koja je prelila čašu. Iako nikada, naravno, javno nije pričao o tome, Novak je izuzetno zamjerio Rafaelu zbog takvih izjava njegovih najbližih. Kurir je još prije godinu dana saznao istinu. Novak i Rafael nisu u dobrim odnosima! Dobili smo potvrdu s više mjesta da je to točno. A, sada smo i dobili pečat na njoj poslije Nadalovih novih riječi", piše autor Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal ne vjeruje u svoj povratak starim stazama

Rafael Nadal umanjio je svoje šanse za osvajanje još jednog Grand Slama kada se vrati nakon ozljede. U intervjuu koji je otkrio kod kuće u Španjolskoj, Nadal je bolno prihvatio da još jedan trijumf na French ili Australian Openu uopće nije vjerojatan. Ikona tenisa upozorila je da su ljudi "dezorijentirani" ako vjeruju da se on može vratiti nakon ponavljajuće ozljede kuka i ponovno se natjecati za Grand Slam turnire. Taj 37-godišnjak nije igrao od Australian Opena, povukao se s Roland Garrosa, Wimbledona i US Opena ove godine. Nadal je ranije ove godine prihvatio da će se vjerojatno umiroviti krajem 2024. To će privesti kraju izvanrednu karijeru koja uključuje 22 Grand Slam pobjede. No, dvostruki prvak Wimbledona ne želi obećavati više trijumfa na velikim turnirima. Nakon što se neko vrijeme borio s intenzitetom iscrpljujuće teniske sezone, nestrpljivo je ispunio očekivanja, prenosi Express.com.

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo