MASTERS U MONTE CARLU

DEBAKL ĐOKOVIĆA U MONTE CARLU, IZGUBIO OD EVANSA U DVA SETA: ‘Osjećao sam se odvratno na terenu’

‘Jednostavno, bilo je ovo jedno očajno izdanje. Ne mogu nijednu jedinu pozitivnu stvar izvući iz ovog meča. Stvarno mi je ostao gorak osjećaj kada sam na ovakav način napustio teren’, rekao je Đoković nakon meča

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković nije baš izgledao kao najbolji tenisač svijeta u trećem kolu Mastersa u Monte Carlu. Đoković je izgubio u dva seta od britanskog tenisača Dana Evansa 6-4, 7-5.

Đoković je samo u prvom setu nanizao 23 neprisiljene pogreške, što je za njega ipak ekstremno puno, a tijekom meča mu je Evans napravio pet breakova. Novak je završio meč s ukupno 45 neprisiljenih pogrešaka. Đokoviću je ovo bio prvi poraz ove sezone nakon što je nanizao deset uzastopnih pobjeda.

ĐOKOVIĆ TIJEKOM MEČA UPUTIO DOSTA RUŽNE RIJEČI TRENERU I STRUČNOM STOŽERU: Ovaj detalj nije se mogao vidjeti na TV-u

‘Odvratno’

“Najprije da kažem da je on zaslužio pobjedu. Igrao je s većom kvalitetom, a i bolji je bio u odlučujućim momentima. Iskreno govoreći, ovo je bio jedan od mojih najgorih mečeva, bar koliko se ja mogu sjetit, u posljednjih nekoliko godina. Osjećao sam se odvratno na terenu, ukupno gledajući. Ništa nije funkcioniralo! To vam je jedan od ‘onih dana”, rekao je nakon meča Đoković koji se nakon pauze vratio na teniski teren.

“Jednostavno, bilo je ovo jedno očajno izdanje. Ne mogu nijednu jedinu pozitivnu stvar izvući iz ovog meča. Stvarno mi je ostao gorak osjećaj kada sam na ovakav način napustio teren”, zaključio je Đoković.

Povratak na Net.hr