ĆORIĆ PORAŽEN U FINALU SANKT PETERBURGA: / Medvedev ga ekspresno razbio za malo više od sat vremena

Image
Foto: Profimedia

Bio je ovo peti međusobni susret Ćorića i Medvedeva i druga pobjeda ruskog igrača

22.9.2019.
17:08
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije uspio osvojiti naslov pobjednika na ATP turniru u Sankt Peterburgu, u finalu je uvjerljivo bolji bio prvi nositelj turnira i četvrti igrač svijeta Rus Danil Medvedev sa 6-3, 6-1 nakon sat i 12 minuta igre.

Bio je ovo peti međusobni susret Ćorića i Medvedeva i druga pobjeda ruskog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je od samog početka dvoboja bio inferioran Medvedevu koji igra u sjajnoj formi posljednjih dva mjeseca. Tijekom čitavog dvoboja Ćorić nije uspio osigurati niti jednu "break-loptu" dok je on sam izgubio gem na svom početnom udarcu u četiri navrata, po dva puta u oba seta.

Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Croatia's Borna Coric returns the ball to South Africa's Lloyd Harris during their men's singles second round match on day five of The Roland Garros 2019 French Open tennis tournament in Paris on May 30, 2019., Image: 439963632, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Medvedev je ukupno stigao do 12 "break-lopti" od kojih je iskoristio četiri. Do prvog "breaka" Medvedev je stigao u petom gemu i to zahvaljujući promašenom voleju i dvostrukoj servis pogrešci Ćorića. Prvu dionicu igre Rus je okončao sjajnim retern "winnerom" za 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvedev je osvojio i prvih pet gemova u drugom setu, a Ćorićev otpor slomljen je u drugoj igri te dionice kada je spasio 0-40 i stigao do gem-lopte samo da bi ispustio tu prednost i dopustio Medvedevu da realizira četvrtu "break-loptu". Ostatak susreta bio je formalnost.

Ćorić je tako ostao na dva osvojena turnira u dosadašnjoj karijeri, Marakešu 2017. i Halleu 2018., a ovo mu je bio šesti nastup u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Medvedeva je ovo šesti naslov u karijeri, a treći u 2019., bio je pobjednik Sofije i Cincinnatija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo